Stars

VIDEO: Iznenađenje Bradleyja Coopera i Lady Gage bacilo publiku u trans

Pjevačica je održala koncert u Park Theateru u Las Vegasu, a kao gost iznenađenja na oduševljenje publike pojavio se glumac Bradley Cooper...

Pjevačica Lady Gaga i glumac Bradley Cooper oduševili su svijet izvrsnim nastupom u filmu "Zvijezda je rođena". Pjevačica je pokazala kako se odlično snalazi u glumačkim vodama, dok je glumac izazvao opće oduševljenje svojim pjevačkim talentom. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima 7 razloga zašto odmah želimo pogledati film 'Zvijezda je rođena' Rubrika Life&style Life&style

Film je obilježila pjesma "Shallow", koju Cooper i Gaga pjevaju zajedno. Osim što je osvojila publiku diljem svijeta, pjesma je dobila i Zlatni globus za najbolju originalnu pjesmu te BFCA nagradu po izboru kritičara za najbolju pjesmu. 

Stoga ne čudi kako je publika u Las Vegasu na Gaginom koncertu pala u trans kada se na pozornici pojavio Bradley Cooper i pozdravio ih riječima "Hello Vegas! (Pozdrav Vegas!)". Glumački par potom je zajedno zapjevao pjesmu "Shallow", a publika nije krila oduševljenje.
 

Njihova je izvedba obišla i oduševila svijet, a video je postao apsolutni hit na društvenim mrežama. Brojni fanovi nadaju se kako ovo nije posljednji koncert na kojemu je glumac gost iznenađenja. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Je li moguće da posuđe peremo totalno pogrešno Rubrika Life&style Life&style

Pjesma "Shallow" nominirana je za nagradu Oscar u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu. Nominacije su dobili u Lady Gaga u kategoriji za najbolju glumicu, Bradley Cooper u kategoriji za najboljeg glumca i sami film “Zvijezda je rođena” u kategoriji za najbolji film

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0