Life&style

7 razloga zašto odmah želimo pogledati film 'Zvijezda je rođena'

Redateljski prvijenac Bradleya Coopera s Lady Gagom u glavnoj ženskoj ulozi ovaj tjedan dolazi u naša kina, a mi s tobom želimo podijeliti 7 razloga zbog kojih vjerujemo da će nas ovaj film oduševiti

Film Zvijezda je rođena nalazi se na svim popisima najiščekivanijih filmova za 2018. godinu, a kako se datum njegova početka prikazivanja opasno približio poraslo je i naše uzbuđenje. Film već sada na IMDb-u ima ocjenu 8.8 i možda najbolji trailer koji smo u 2018. vidjeli. U nastavku donosimo 7 razloga zašto se isplati posjetiti kino i pogledati film Zvijezda je rođena.

Bradley Cooper i Lady Gaga su dovoljan razlog.

Glavni glumci filma Zvijezda je rođena dovoljan su nam razlog zašto moramo i želimo pogledati ovaj film. Znamo kakve vokalne sposobnosti ima Lady Gaga, a sada nam je postalo jasno da je i 43-godišnji Bradley talentirani pjevač. Za ulogu Jacksona Mainea, scenaristi su, osim Bradleyja, u obzir uzeli i Toma Cruisea, Johnnyja Deppa, Willa Smitha, Christiana Balea i Leonarda DiCaprija. Bradley je navodno uvjeravao produkciju da je 32-godišnja Lady Gaga idealna za ovu ulogu, a osim nje na popisu su bile i Beyoncé, Jennifer Lopez, Shakira, Demi Lovato, Selena Gomez, Kesha, Rihanna, Janelle Monáe i Esperanza Spalding. Ovaj duo ima nevjerojatnu kemiju zbog koje su fanovi diljem svijeta poludjeli za filmom!

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Bradley je i redatelj!

Osim što je utjelovio lik Jacksona Mainea, Bradley Cooper režirao je film, sudjelovao u pisanju scenarija te potpisuje produkciju filma. Bradleyju je ovo redateljski debi, a navodno bi ovo remek djelo moglo pokupiti i brojne filmske nagrade... Također, zajedno s Lady Gagom je i napisao većinu glazbe za film koju zajedno i izvode! 

U cijelom filmu pjevaju uživo.

Bradley je rekao kako ga je Lady Gaga uvjerila da u filmu moraju pjevati uživo jer ona "mrzi filmove u kojima je tako očito da glumci pjevaju na playback i da zato moraju od početka pjevati pjesme live". Ovo je razlog zašto je Bradley momentalno morao na nešto intenzivnije vježbe pjevanja...

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Ovo je četvrti remake filma "Zvijezda je rođena"

U prvom filmu 1937. Ally je glumila Janet Gaynor, zatim sedamnaest godina kasnije Judy Garland, a 1976. godine Barbra Streisand, koja je čak dobila i Zlatni globus za ulogu. U 2018. godini, više od 40 godina kasnije, Stefani Germanotta (Lady Gaga) i Bradley Cooper vraćaju se na velika platna u najvećoj ljubavno-glazbenoj priči. 

Producenti su htjeli da Beyonce glumi Ally, ali na kraju je ulogu dobila Lady Gaga...

...što samo znači koliko je ovaj film vokalno zapanjujuć! Producenti su očajnički htjeli Beyoncé za ulogu Ally. Beyonce je u stvari i pristala još 2015. godine, ali se kasnije predomislila i odlučila fokusirati na vlastitu glazbu. 

 | Autor: getty images getty images

Ovo je priča o ljubavi, karijeri i ovisnostima

U filmu „Zvijezda je rođena,” Bradley Cooper i Lady Gaga spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o Jacku i Ally, dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak. 

Jedna riječ: trailer!

Nismo te uspjeli uvjeriti? Ajde pogledaj ovaj trailer i reci nam jedan razlog zašto ti se ne čini apsolutno genijalan! Onaj dio kad Gaga zapjeva...Trnci!

Photo: themoviedb.org

Komentari 0