Stars

Video: Euforično navijanje princa Georgea izgleda nije po volji tate Williama. Ali zato Kate podržava sina

  • Kraljevska obitelj jučer je nazočila nogometnoj utakmici  omiljenog nogometnog kluba
  • Princ George, baš poput tate Williama, navija za klub Aston Villa
  • Šestogodišnjeg dječaka je ponijela navijačka euforija koju je tata pokušao primiriti

Dio kraljevske obitelji, princ William, vojvotkinja Kate, princeza Charlotte i princ George, jučer je s tribina gledao nogometnu utakmicu između Aston Ville i Norwich Cityja, a to je dječačiću bila prva utakmica u životu i nije skrivao uzbuđenje. Baš poput tate Williama, i šestogodišnjak  je navijač kluba Aston Villa, no, za razliku od tate, George je žestok navijač koji se ne srami skriti navijačku strast. Pogledaj u videu koliko se dječak raduje golu: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎥 @SoccerAM — a fantastic performance from Aston Villa @AVFCofficial at Norwich today! 👏⚽

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Možda vas zanima Život princeze nije uvijek kao iz bajke - otkrivena je mračna tajna iz djetinjstva Kate Middelton Rubrika Stars Stars

I dok Kate Georgeovo veselje podržava, tata William ipak izgleda misli da bi se šestogodišnjak trebao ponašati dostojanstvenije, valjda dostojno princa, pa ga je u više navrata pokušavao smiriti. No, ako i nije tatu, prinčeva euforija zabavljala je navijače na tribinama koji se nisu libili pokazati koliko ih mali princ zabavlja, a video s dječačićem komentirali su i mnogi nogometaši iz kluba, pa čak i sporstki komentatori. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

"Princ George rano se zarazio nogometnim virusom", na Twitteru je napisao komentator BBC-ja Gary Lineker. 
 I, George izgleda nije nimalo pretjerao u svojoj nogometnoj groznici pošto je njegov klub svladao protivnike s čak 5:1. Pa, William, zar to nije dovoljan razlog za euforiju?!   

Možda vas zanima Glumica otkrila kako se Kate Middleton na setu ponašala prema vozačima i konobarima, a kako prema zvijezdama serije Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0