Stars

Glumica otkrila kako se Kate Middleton na setu ponašala prema vozačima i konobarima, a kako prema zvijezdama serije

  • Uskoro u kina dolazi film 'Downton Abbey' čija se radnja nastavlja na zadnju epizodu serije
  • Glumica Michelle Dockery, koja glumi lady Mary Crawley, prisjetila se trenutka kad je Kate Middletone posjetila set serije
  • Kate je tada bila u visokoj trudnoći i dosta se dugo zadržala na setu 

Ako si voljela seriju Downton Abbey, sigurno se veseliš filmu koji u naša kina dolazi uskoro, 19. rujna, a njegove zvijezde već ga promoviraju u velikim svjetskim metropolama. Radnja filma nastavlja se na završetak serije, a vrti se oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbeyju što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu, a s druge strane i vrlo stresna situacija za sve. 
Nešto slično je osjetila i ekipa serije kad ih je 2015. na setu posjetila vojvotkinja od Cambridgea, a kako je izgledao dan proveden s Kate Middleton, koja je tada bila u visokoj trudnoći, otkrila je za OK! glumica Michelle Dockery, koja igra lady Mary i koja za sebe kaže da inače baš i ne teži tomu da impresionira plemstvo:

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima U haljinu Kate Middleton smo se zaljubili; modele u divnoj zelenoj boji imaju sve jesenske kolekcije Rubrika Moda Moda


"Gledala je snimanje scene u kojoj smo Joanne Froggatt, koja glumi Annu, i ja. Bila sam baš pod pristiskom", prisjetila se glumica i dodala da se Catherine nije družila samo s glumačkim zvijezdama:
"Upoznala se sa svima, od vozača do konobara iz cateringa do glumaca, i sa svakim je bila divna. To je bilo baš nešto lijepo i svakako poseban dan za nas". 

 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram
Kad je Kate posjetila set svoje omiljene serije čiju svaku epizodu gleda sa suprugom, princom Williamom, bila je u visokoj trudnoći. Trbuh je skrivao bijeli kaput brenda za trudnice Jojo Maman Bebe čija je cijena 69 funti (oko 570 kuna), a Kate  je šest tjedana poslije rodila je kćerkicu Charlotte.

Tako je bilo kad je Kate posjetila Downton Abbey, opušteno i lijepo, no kako je to kad na plemenitaško imanje dođu ni manje ni više već engleski kralj i kraljica, moći ćemo pogledati već sljedeći tjedan, kad film dolazi i u naša kina. 

Možda vas zanima Tuga u obitelji Kate Middleton o kojoj se dosad nije progovaralo Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0