Stars

Victoria Beckham jasno poručila suprugu Davidu što misli o njegovom tijelu

  • Victoria Beckham svom je suprugu komentirala fotografiju koju je objavio na Instagramu 
  • Objava je prikupila više od milijun lajkova i komentara, a posebnu je pozornost privukao upravo njezin komentar
  • Na to su joj mnogi poručili da bi bila luda kada bi ga ostavila samog - u krevetu

Victoria i David Beckham u braku su već 23 godine, a čini se da im je ljubav jača nego ikad. Potvrdili su to i mnogi pratitelji nakon što je nekadašnja spajsica komentirala fotografiju svog supruga.

Bivši engleski reprezentativac na svom je Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj vježba, ali bez majice, a u fokusu su mu leđa i ruke ispunjene tetovažama i s vidljivim i naglašenim - mišićima.

"Vratio sam se", poručio je 46-godišnji Beckham ispod fotografije koja je u krakom roku prikupila više od milijun lajkova. Mnogi su  obožavatelji komentirali njegov izgled, a među njima se našla i njegova supruga.

Victoria Beckham dok je bila u Spice Girls Možda vas zanima Victoria Beckham kopirala je svoj ikonični Posh Spice izgled: pogledaj fotografiju Rubrika Stars Stars

Na tu je objavu Victoria napisala malo, ali izgleda da je značilo puno. "Wow!!!! X", poručila mu je. Na taj su komentar mnogi njegovi pratitelji dali svoje mišljenje. 

Možda vas zanima Kakva nježnost... David Beckham je tako romantično čestitao Victoriji 21. godišnjicu braka Rubrika Stars Stars

"Najseksi muškarac svijeta", napisala je jedna obožavateljica. "Bila bi luda da ostavi takvog frajera samog u krevetu", poručila joj je druga. "Sretna žena", glasio je zaključak nekolicine, no bilo je i onih koju su dodali da je i David jednako sretan. On i 47-godišnja Victoria u braku su od 1999. godine, a imaju četvero djece.

Nedavno je cijela obitelj bila na odmoru na Floridi. 

Pridružili su im se i Victorijini roditelji Anthony i Jackie Adams, ali i djevojka njihovog sina Brooklyna, Nicola Peltz.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0