Stars
David Beckham

David Beckham ima odličan ljetni make-over! Mnoge se slažu da je s odvažnom frizurom još zgodniji

  • David Beckham često plijeni pozornost svojim uglađenim stilom
  • Njegove frizure također ne prolaze nezamijećeno, a posljednjom je uspio iznenaditi svoje fanove
  • Iako je posljednjih godina manje sklon eksperimentiranju i većim promjenama, David je za vrijeme odmora u Italiji pokazao sasvim kratku i izblajhanu kosu – kako mu stoji?

Suprug jedne od najstylish žena na svijetu i modne dizajnerice Victorie Beckham, sigurno da nije ravnodušan prema modi i poprilično drži do svog izgleda. Proslavljenog nogometaša Davida Beckhama nerijetko su hvalili zbog markantnog izgleda i dobrih modnih odabira, a u središtu pažnje često je bila i njegova frizura

Možda vas zanima David Beckham objavio je fotografije svoje majke i izazvao pomutnju - sliči li tebi gospođa Beckham na nekoga? Rubrika Life&style Life&style

U svojim mlađim godina, tijekom 2000-ih, David je izvrsno nosio frizuru koja se po njemu nazvala i beckhamicom, a koju su potom brojni i kopirali.U zrelijim godinama, markantni nogometaš uglavnom je nosio urednu kratku kosu bez prevelikog eksperimentiranja, a sada u 47-godini David je opet odlučio otpustiti kočnice.

Svoju kratku kosu je sasvim posvijetlio, a svojim novim ljetnim lookom hvali se svojim pratiteljima dok uživa s obitelji na obali Italije.

Na fotografijama s tatom su spremno pozirali kćerkica Harper Seven,  sin Cruz koji pak kosu obojao u ružičasto, ali pridružili su se i Davidovi roditelji te rodbina.

Izgleda kako se 46-godišnji nogometaš sjajno zabavlja i stvara divne uspomene obilazeći ljepote talijanskog otočića Caprija na kojem su nedavno boravili i Jennifer Lopez i Ben Affleck.

Kakva nježnost... David Beckham je tako romantično čestitao Victoriji 21. godišnjicu braka

Mnoge korisnice interneta komentirale su kako David izgleda mlađe s novom frizurom i smatraju kako je sada još zgodniji.

David Beckham ima novu frizuru | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili David Beckham ima novu frizuru

Davidova frizura postala je posebno predmet rasprave prije tri godine kada se šuškalo da se slavni nogometaš podvrgnuo transplantaciji kose. No, njegove brojne fanove šokirale su i fotografije na kojima se David prošle godine mogao vidjeti sa znatno prorijeđenom kosom.

Izgleda kako se ovo ljeto David odlučio za posebna look, a hoćemo li ga još dugo viđati i s odvažnijom bojom kose, ostaje za vidjeti.
 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0