Stars

Vanna je ponosno pokazala kćer za njen 21. rođendan, pogledaj koliko prelijepa Jana sliči na mamu

  • Naša pjevačka diva Vanna uvijek glazbu stavlja u prvi plan, dok obiteljski život krije od javnosti
  • Objavom na Instagramu učinila je iznimku i objavila fotografiju svoje kćeri Jane
  • Ponosna mama svojoj je mezimici čestitala 21. rođendan

Naša poznata pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (51) u rijetkoj prilici pokazala je svoju kćer Janu objavom na Instagramu. Povod Vannine objave bio je Janin 21. rođendan, a ponosna mama Vanna objavila je njenu fotografiju i uz nju napisala: “Curica navršila 21”.

 | Autor: Instagram @vannamusic Instagram @vannamusic Vannina kćer Jana proslavila je 21. rođendan

Vanna inače svoj privatan život i obitelj drži daleko od očiju javnosti te rijetko dijeli njihove fotografije. Mnogi su zamijetili i kako je 21-godišnja Jana sve sličnija svojoj poznatoj majci.

Janu se na fotografiji može vidjeti u crnom odijelu i zlatnim sandalama kako pozira sjedeći na stepenicama. Ima jednako plavu kosu kao i njena mama Vanna, po kojoj je slavna pjevačica poznata.

Možda vas zanima Mama i kći ponovno kao blizanke - Cindy Crawford i Kaia u Parizu su nosile iste outfite Rubrika Life&style Life&style

Jana je prije dvije godine imala i glavnu ulogu u jednoj od Vannin pjesama, hit “Puna memorija”. Nakon što je videospot objavljen, a obožavatelji su shvatili tko je glumica iz Vanninog novog spota, Vanna je izjavila: "Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu". 

 | Autor: Igor Soban/Pixsell Igor Soban/Pixsell Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom

Vanna uz Janu ima i sina Luku, a sa suprugom Andrijom Vrdoljakom u braku je od 1998.

Možda vas zanima Liv, kći Leone Paraminski navršila je 6 mjeseci pa je mama objavila fotku, što rijetko čini Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram @vannamusic

Komentari 0