Life&style

Mama i kći ponovno kao blizanke - Cindy Crawford i Kaia u Parizu su nosile iste outfite

  • Cindy i Kaia prošetale su ulicama Pariza u naizgled istim kaputima boje devine dlake
  • Manekenka je objavila nekoliko fotografija s Pariškog tjedna mode, a jedna je posebno oduševila njezine pratitelje
  • Majka i kći zajedno su prošetale i modnom pistom na reviji posvećenoj nedavno preminulom Virgilu Ablohu, direktoru tvrtke i brenda Off-White i kreativnom direktoru kuće Louis Vuitton

Cindy Crawford i njezina kći Kaia Gerber ponovno izgledaju - identično! Pojavile su se u istim odjevnim kombinacijama i oduševile javnost stilom blizanki.

Manekenka je na svojem Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s Pariškog tjedna mode, a na jednoj od njih pozira sa svojom 20-godišnjom kćerkom.

Kaia i Cindy su pozirale na ulicama Pariza u opuštenom izdanju, a obje su se odlučile za kaput boje devine dlake. Osim toga, kombinirale su ih s crnim čizmama i kožnim torbama, a obje su imale i sunčane naočale.

Možda vas zanima Sličnost Cindy Crawford i njezine kćeri Kaie Gerber je nevjerojatna - izgledaju kao blizanke! Rubrika Stars Stars

"Volim kad ste kao blizanke", napisala je Elle Macpherson ispod objave koju su komentirale i manekenka Naomi Campbell i glumica Sara Foster. Slično su joj poručili i obožavatelji i pratitelji. "Vi niste majka i kći, vi ste blizanke", komentirali su.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Osim što su šetale Gradom ljubavi, Cindy i Kaia posjetile su ga i radi poslovnih obaveza. Naime, obje su prošetale modnim pistama Pariškog tjedna mode. Osim što je svaka prošetala posebno, pojavile su se i zajedno na modnoj reviji tvrtke Off-White koja je ujedno bila i prva prezentacija brenda nakon što je preminuo njezin direktor Virgil Abloh, ujedno i kreativni direktor kuće Louis Vuitton.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Kaia je nakon revije posvetila jednu objavu na svome Instagramu upravo njemu. "Svi smo osjećali da si bio tamo sinoć. Svi smo čekali da prođeš kroz vrata. Svi te jako volimo. Hvala ti za tvoju umjetnost, promijenio si svijet. Virgil zauvijek", napisala je ispod fotografija i videa u kojem pozira u voluminoznoj kratkoj haljini spomenutog brenda Off-White.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

I Cindy je objavila video na kojem šeta u raskošnoj suknji nježne ružičaste nijanse i kratko rezanom sakou.

 "Ovo je za Virgila", poručila je u objavi.

 

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0