Stars

Sličnost Cindy Crawford i njezine kćeri Kaie Gerber je nevjerojatna - izgledaju kao blizanke!

  • Cindy Crawford i njezina kći Kaia Gerber doista izgledaju gotovo identično
  • Osim fizičke sličnosti, 55-godišnja manekenka i njezina 20-godišnja kći sada dijele i sličnu naslovnicu 
  • Kaia je pozirala u džemperu sličnom onome koji je nosila njezina majka prije 30-ak godina

Slavna američka manekenka, Cindy Crawford, na svome je Instagramu objavila fotografiju svoje 20-godišnje kćerke koja je pozirala u sličnom outfitu, a za isti časopis kao i njezina mama davne 1994. godine.

Kaia Gerber za snimanje magazina Elle obukla je gotovo identični džemper kakav je nosila Cindy, i izgleda kao majčina blizanka!

"Beba mi je ukrala look", napisala je 55-godišnja Crawford ispod objave. Na fotografiji Kaia pozira u mornarskoplavom Ralph Lauren džemperu s detaljem američke zastave, sličnom onome koji je njezina majka nosila za snimanje naslovnice prije gotovo 30 godina.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

No, osim istim outfitom, majka i kći su iznenadile i fizičkom sličnošću pa su mnogi pratitelji primijetili da izgledaju kao blizanke! "Wow, zapravo sam na sekundu pomislio da si to ti Cindy!", napisao joj je modni fotograf i sudac Američkoga Top Modela Nigel Barker. "Predivna je kao i mama", dodao je.

Možda vas zanima Bile su slavni modeli, sad su ih na naslovnicama zamijenile njihove kćeri. Jesu li jednako uspješne? Rubrika Stars Stars

"Jaki i predivni geni", komentirala je glumica Linda Thompson, a pratitelji su dodali kako jabuka ne pada daleko od stabla.

Cindy Crawford Možda vas zanima Provokativnim fotografijama Cindy Crawford u 56. godini nije se nitko nadao - ali zato izgleda božanstveno! Rubrika Stars Stars

I ranije su majka i kći oduševile sličnim izgledom i zajedno su pozirale za naslovnicu Voguea 2016. godine. Kasnije je, za svoj 18. rođendan, Kaia rekreirala mamin outfit iz 1992. godine s dodjele MTV nagrada u kojima se manekenka pojavila u kultnoj Versace kombinaciji.

Osim toga, često ih se i u svakodnevnim trenucima koje s obožavateljima dijele na Instagramu može vidjeti u sličnim odjevnim kombinacijama pa tako i same vole isticati koliko su slične!

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0