Stars
Vampirica Olja ulazi u 'Zadrugu' kako bi se spasila dugova: "Govorit ću splitski, zapjevati Olivera i nositi Hajdukov dres"

Vampirica Olja ulazi u 'Zadrugu' kako bi se spasila dugova: "Govorit ću splitski, zapjevati Olivera i nositi Hajdukov dres"

  • Svi se dobro sjećamo kako je svojim dramatičnim nastupom u 'Večeri za 5' Olja s nizom alter ega: Olja Ajfon, Harajuku, Vampirica, zatekla ne samo natjecatelje nego i gledatelje
  • No, nakon "Ljubavi na selu" kontroverzna Splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović ponovno je došla u središte pozornosti
  • Ovoga puta je potvrdila nastup u novom reality showu - i to srpskom showu 'Zadruga'

Dizajnerica i reality zvijezda Olja Einfalt koja se proslavila u emisijama 'Ljubav je na selu' i 'Večera za pet na selu' u srpnju je otkrila kako je u pregovorima za ulazak u srpski reality show 'Zadruga'. No, čini se kako je vijest postala i službena! Kontroverzna Vampirica Olja potvrdila je za RTL.hr kako ulazi u 'Zadrugu' da se spasi dugova koje je njezin pokojni suprug nagomilao.

Tko je Olja iz Večere za 5? Privatno je i kontroverznija od Olje Ajfon / Harajuku / Vampirice iz showa

"Ulazim u 'Zadrugu'. Sretni su da dolazim. Ulazim kao vampirica i sa mnom ide i moj rob Kiki", potvrdila je akademska slikarica te dodala kako 31. kolovoza mora biti u Beogradu kako bi obavila sve potrebno prije ulaska u show. "Moram obaviti liječničke preglede, snimanja i slično. U show ulazim 6. rujna", rekla je Olja.

Olja je otkrila i koji joj je glavni motiv za ulazak u skandalozni show. '"Idem kako bih spasila stan koji je moj suprug založio. Naime, kada je naš biznis počeo propadati, Marko je založio stan svoje majke. Ona ga je ostavila našoj kćeri Pauli, no pod ovrhom je. Marko od stresa zbog toga nije govorio dvije godine, razbolio se i na kraju umro. Ovo mi je prilika da zaradim nešto novca kako bih ga pokušala spasiti, platiti barem dio pa dići kredit za ostatak minusa... Svi govore kako smo mi nekoga opljačkali, a mi smo ostali bez svega. 25 godina napornog rada je propalo. Marka više nema i sada se ja borim, kako najbolje znam, da spasim stan", kazala je Olja.

Možda vas zanima Splitskoj vampirici Olji nisu dali da uđe u avion za Beograd Rubrika Stars Stars

Naime, Oljin pokojni suprug Marko Mihovilović, preminuo je u siječnju 2019. godine, a da je živ jučer bi proslavio 54. rođendan. Olja je taj dan obilježila emotivnom posvetom na društvenim mrežama - kolažem suprugovih fotografija. 

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Olja je taj dan obilježila emotivnom posvetom na društvenim mrežama - kolažem suprugovih fotografija

"Produkcija me zvala jer sam im se učinila interesantnom u 'Večeri za 5 na selu' i 'Ljubav je na selu'. A meni se ulazak u show čini kao dobra prilika za predstavljanje srpskom tržištu, da pokažem svoj umjetnički rad, svoj dizajn i svoj nakit. Vidim to kao dobar način da promoviram sebe, svoj brend, ali i Hrvatsku. Nakit i tekstil koji radim bliži je srpskoj sceni, njihova estrada mnogo je opuštenija od naše. Isto tako, želim predstaviti Hrvatsku i pokazati da i mi imamo drugačije umjetnike, opuštene, koji vole glamur i ne skrivaju se iza kulisa", ranije je rekla Olja.

Možeš li pogoditi tko je ova djevojčica? Danas je popularna tv voditeljica Možda vas zanima Možeš li pogoditi tko je ova djevojčica? Danas je popularna TV voditeljica Rubrika Stars Stars

No, priznala je kako joj nije drag koncept samog showa i što u showu ima toliko nasilja. Užasavaju je tolike svađe i agresija, a smatra da je to gledateljima i dosadilo. Želi pokazati nešto novo i svojim senzibilitetom unijeti posve novu energiju. Dodala je i kako voli izazove i da je spremna ući u igru i pokazati zabavno lice showa. "A i mislim da bi bilo zanimljivo da netko dođe i promovira Hrvatsku. Ako uđem, govorit ću splitski, zapjevati Olivera i nositi Hajdukov dres", obećala je Olja.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0