Stars

Splitskoj vampirici Olji nisu dali da uđe u avion za Beograd

  • Splitska reality zvijezda Olja Einfalt Mihovilović ponovno je došla u središte pozornosti
  • Pokušalase ukracati na let za Beograd, no nije sa sobom ponijela negativan PCR test koji aviokompanija zahtijeva
  • Nije otkrila povod svog putovanja, a rekla je kako joj ne preostaje ništa drugo nego kupiti novu kartu za let 

Vampirica Olja Einfalt Mihovilović (58), koja je poznata po sudjelovanju u reality emisijama diže prašinu gdje god stigne. Ovog puta željela se ukrcati na let za Beograd, no nije uspjela te je bila vidno uzrujana. "Još ne mogu vjerovati da me nisu pustili, a cijepljena sam", rekla je.

"Ali uistinu je moja pogreška jer se nisam dovoljno dobro informirala. Mislila sam kako mi je dovoljno pokazati potvrdu o cijepljenju. No, vlastima u Srbiji, ako niste njihov državljanin, to nije dovoljno, jer uz tu potvrdu traže i negativan test na koronu. To se međutim ne odnosi na susjedne zemlje, pa tako ni za Sloveniju koja je u Europskoj Uniji, kao i Hrvatska, što je baš apsurdno. S njima Srbija ima sporazum o priznavanju cijepiva, a iz mog primjera je očito kako s našom zemljom nema", izjavila je Olja. 

Možda vas zanima Suzi i Zoran, jedini par koji je spojila zadnja sezona Ljubavi na selu: "Nikad ne idemo spavati posvađani" Rubrika Stars Stars

No, Olja nije otkrila svoj povod odlaska u Beograd, već je samo rekla kako je trebala putovati poslovno. Nagađa se kako bi uskoro trebala sudjelovati u reality showu Zadruga na televiziji Pink, koja će ponovno početi s emitiranjem u jesen, a u kojem bi trebala sudjelovati i Olja. Javnosti je Olja postala poznata upravo preko realitya, sudjelovala je "Večeri za 5" i došla je u središte pozornosti kad je izjavila da je vampirica. Nakon toga imali smo je prilike gledati u showu "Ljubav je na selu", a danas se Olja bavi svojom trgovinom koju je otvorila.

Tko je Olja iz Večere za 5? Privatno je i kontroverznija od Olje Ajfon / Harajuku / Vampirice iz showa

Možda vas zanima Nova aplikacija osnažuje žene da samostalno putuju i stvaraju nova prijateljstva Rubrika Life&style Life&style

S avokompanijom Air Serbia Olja je jučer trebala otputovati u Beograd, no s obzirom da nije imala negativan PCR test na koronavirus, propustila je let. "Sad mi ne preostaje ništa drugo osim da kupim novu kartu i ovaj put napravim test na Covid-19 prije polaska", zaključila je Olja.

Photo: Instagram@oljaeinfalt

Komentari 0