Stars

Suzi i Zoran, jedini par koji je spojila zadnja sezona Ljubavi na selu: "Nikad ne idemo spavati posvađani"

  • Oni su par koji je spojio show "Ljubav je na selu" nakon kojega je TV romansa okrunjena brakom
  • Farmer Zoran Stričević (48) u 13. sezoni showa upoznao je svoju današnju suprugu Suzi (50) i oboje su na prvi pogled znali da je "to to"
  • Par se vjenčao, a danas uživaju u bračnoj idili u selu Brštanovu i kažu kako ljubav i dalje cvate

Suzi i Zoran Stričević jedan je od parova koji je spojila emisija "Ljubav je na selu". Upoznali su se tijekom snimanja posljednje, 13. sezone koju smo odgledali prije nekoliko mjeseci i, kako kažu, odmah su kliknuli. Danas uživaju u braku u kojem cvjeta ljubav na Zoranovoj farmi u Brštanovu. U RTL-ovom videu "Roksini anđeli" otkrili su kako su odmah znali da je to to, kako je izgledala njihova svadba koja je trajala tri dana, progovorili o bračnom životu, no i otkrili kako rješavaju probleme.

 | Autor: RTL RTL Prvi spoj Zorana i Suzi u emisiji "Ljubav je na selu"

Za njega je show bio gotov čim je upoznao Suzi, znao je da ne treba tražiti dalje, a ona je ispričala da kada ga je vidjela kao da je ugledala svoju sliku u ogledalu. "Ne znam jeste li to ikada doživjeli, osjetili, jednostavno nađeš sebe u drugome", rekla je Suzi. Zoran je nastavio priču rekavši kako je zanijemio kada je prvi put ugledao svoju današnju suprugu, te da je ostao paf. Njihovi prijatelji mislili su da se znaju otprije, zbog velike kemije koja se osjećala od samog početka, no Suzi i Zoran uistinu su se prvi put u životu sreli u emisiji. Bila je to sudbina. 

Možda vas zanima Zaručili se Gordana i Adam iz "Braka na prvu", par uživa u svojoj ljubavnoj priči Rubrika Stars Stars

 | Autor: RTL RTL Zoran i Suzi razmjenjuju nježnosti

Otkrili su kako su se nakon prvog spoja u emisiji nastavili viđati: "Jedva smo se čekali vidjeti", kažu, "tko ti to može zabraniti, posebno kad u ovim godinama osjetiš da je to to". Suzi i Zoran kliknuli su na prvu, a on je u nastavku emisije odmah džentlmenski dao do znanja preostalim dvjema kandidatkinjama koje su došle na njegovu farmu da je samo Suzi prava za njega. Njihove zaruke bile su najromatičniji trenutak u 13. sezoni Ljubav je na selu, a nakon završetka emisije, uslijedilo je vjenčanje. Suzi je odjenula svečanu crvenu haljinu, a svadbeno slavlje trajalo je tri dana. "Kao slavonska svadba", smiju se.

Divno! Antonija Blaće proslavila godišnjicu braka i emotivnom objavom iznenadila supruga

 | Autor: RTL/privatni album RTL/privatni album Vjenčanje Suzi i Zorana

Splićanka je otkrila kako je prihvatila preseljenje iz grada na selo: "Meni to stvarno nije bio problem, navikla sam i imati domaće životinje, moj otac ih je nekada imao, a jedino što mi fali je plavetnilo. Morati ću staviti ili plave zavjese ili puno plavog cvijeća", rekla je šaljiva Suzi. A i u njihovom ljubavnom životu sve cvate i kažu da se dosada još nisu posvađali. Bilo je rasprava, no ne i svađa. Njihov recept za sve je razgovor i otvorenost jednog prema drugome. "Nemamo se ni vremena svađati, ja radim, a poslije posla provodimo vrijeme zajedno, razgovaramo, nikada nećemo otići spavati posvađani."

Možda vas zanima Majka je pitala sina smeta li mu što mu je supruga neuredna - pogledaj što joj je odgovorio Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL Zoran i Suzi

Njihov brak odlično su prihvatila i djeca koju oboje imaju iz priješnjeg braka, s kojima imaju prijateljski odnos. Također, Zoran je upoznao svoje prijatelje sa Suzinim prijateljicama pa se možda iz zajedničkih druženja rodi i još poneka nova ljubav. Kažu kako ih ljudi nakon emisije često prepoznaju, pozivaju na druženje i kako mnogi imaju želju da ih pobliže upoznaju. "Više ne možemo u grad, a da se sakrijemo, da nas netko ne primijeti", kažu, no Suzi i Zoran uvijek su raspoloženi za druženje pa im to ne pada teško.

Photo: RTL

Komentari 0