Stars

Ups! Slavni estetski zahvati koji su krenuli nizbrdo

Botoks, fileri, zatezanja kože... Sve ovo stoji na raspolaganju slavnima i bogatima da što dulje zadrže mladolikost...No ove zvijezde su opako pretjerale - i postigle zabrinjavajuće rezultate

Bila je to prekrasna zagrebačka špica subotom. Sunce, hrpa ljudi, lijepo odjevene žene...i onda se dogodila ONA. Srela sam poznanicu nakon duljeg vremena i ostala paf! Njezino lice više nije bilo ono kojeg se sjećam, izgledala je kao da upravo dolazi s loše odrađene botoks seanse. Napuhana, nepomična, neprepoznatljiva... Pričamo mi tako, a ja ne znam gdje bih gledala...Jer gdje god da pogledaš – previše svega!  

Pitam se kako se ona vidi? Koliko čitam, neke žene izgube mjeru kad je riječ o estetskim operacijama, botoksima, filerima i sličnim, ne namjeravaju stati i uvijek hoće još! Dakako, prije operacija one su bile lijepe žene, a danas...Njihove prirodne lijepe crte lica polako nestaju u slojevima fillera, umetaka i loših rezova. U svijetu slavnih je pogotovo ovo izraženo - glumice koje s mladenačkom kožom, sasvim nepravedno, često gube i angažmane, sklone su poduzimati očajničke poteze i u namjeri da izgledaju jednako jedro i mlado kao na vrhuncu svoje karijere, često pretjeraju. 

Najbolji primjer svakako je Lara Flynn Boyle. Sjećaš se Donne iz prvog, orginalnog 'Twin Peaksa'?!  Da, da...one najljepše u seriji, zanosne, seksi i prirodne ljepotice. Sada ima 47 godina i, nažalost, isto toliko previše grama botoksa u sebi. Ali ne može stati - zapostavila je karijeru, vani rijetko izlazi, a njezine fotke koje ovih dana rijetko uhvate paparazzi, izazivaju sažaljenje. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ninu Morić znaš! Djevojka koja je iz Zagreba otišla kao jedan od naših najljepših 'izvoznih proizvoda'. A onda je manekenka otkrila očito iste stvari kao i Lara Flynn Boyle i počela je njezina transformacija. S operacijama je navodno počela već sa 18, no čini se da problem nije u tome što je rano počela, već što je u tome itekako pretjerala. Svjetsku slavu postigla je spotom Livin La Vida Loca latino zvijezde Rickyja Martina, a sada puni medijske stupce kao jedna od zvijezda koja je pretjerala s plastikom!

 

Lo strabismo di Venere, non un difetto ma un'arma di seduzione. Almeno così dicono .🤓

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

 

 

 

Details 🌸

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

 

 

 

#tbt 18 anni , il tempo vola più del previsto🤔😢

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

Njezino lice možda nećete odmah povezati s imenom. Ona je  Emmanuelle Beart. No kad je vidiš prvo što ćeš pomisliti je kako je to ona predivna glumica, koja pažnju plijeni svojom prirodnom ljepotom. Pa, ajmo to sročiti najbezbolnije...Plijenila je!  Da stvari nisu krenule kako je ona zamislila priznala je i sama glumica: "Usne sam operirala kad mi je bilo 27. Posao je loše odrađen. Naravno ih ne bih, da sam bila zadovoljna, ponovno popravljala!"

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Glumica Melanie Griffith (59), bivša supruga Antonia Banderasa, nažalost, prekasno je shvatila da su plastičari u njezinu slučaju – podbacili! To je i sama priznala u intervjuu za E! News:
"Nisam to  sama primijećivala dok ljudi nisu počeli govoriti 'O moj Bože, što je to napravila od sebe?! Bilo je to bolno. Otišla sam drugom doktoru i on je počeo uklanjati svo s***e koje mi je druga doktorica stavila. Nadam se da sada izgledam normalnije".

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ove je godine okupila najpoznatije super modele iz devedesetih na svojoj modnoj reviji u Milanu, pa su je opet bili puni novinski stupci, no moraš priznati da pogled na Donatellu Versace (62) izaziva samo jedno pitanje: Zašto? Nažalost, i ova se poznata modna kreatorica morala naći na našoj listi neprepoznatljivih zvijezda!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

I muškaci vole pretjerati. Pogledaj samo Johna Travoltu.  On se očito boji starenja, pa botoksom isto želi zaustaviti. No proces je to koji ne možeš zaustaviti, a to John očito još nije shvatio. Slažeš li se da bi malo bora na ovom 63-ogodišnjaku izgledalo više seksi nego li ovako kada podsjeća na voštanu figuru?!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Za neke zvijezde možda još ima nade, ali pod uvjetom da ODMAH prestanu sa botoksoma i operacijama! Jer ako stave jos kap bit će prekasno... Tek joj je 20 godina, a reality zvijezda Kylie Jenner više uopće ne liči na sebe. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Puno izoperiranije izgleda glumica Meg Ryan, ali ne zaboravi da je ona od Kylie starija čak  35 godina. Strah nas je uopće i pomisliti što će sve do 55 u sebe 'ubaciti' sestra puno poznatije Kim Kardashian. Meg je, moramo priznati, stvarno pretjerala. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ove zvijezde sudbinu više promjeniti ne mogu. Previše botoksa s liste najpoželjnijih zvijezda dovelo ih je do podsmijeha kolega koji su odlučili da je starenje baš cool, te da bore odražavaju puno više ljepote od nepomičnog lica. Recimo, kao što je ova dama koja na svom Instagramu voli to pokazati: 

 

in the magical Castel del monte a miracle of art in architecture

A post shared by @helenmirren on

I da, poznanica koju sam srela na početku ove priče na najboljem je putu da završi poput Meg i Lare... Šteta, nekad je bila prirodna ljepotica. Sada samo jedna od osoba za koju se ljudi, baš kao u slučaju Melanie Griffit,  pitaju: O Bože, što je to napravila od sebe?!

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0