Stars

Tom Hardy dobio sina, a njegovo ime nas je oduševilo

Miljenik žena, britanski glumac Tom Hardy po treći put postao je tata, a zbog imena njegovog sina fanovi su potpuno poludjeli od sreće

Britanski glumac Tom Hardy u 41. godini po treći put postao je tata! Njegova četiri godine mlađa supruga Charlotte Riley rodila je njihovo drugo dijete, dječaka - Forresta! Dječak je naravno dobio ime po liku iz istoimenog filma Forrest Gump, a Hardyjevi fanovi diljem svijeta potpuno su oduševljeni ovom viješću! Inače, par se u potpunoj tajnosti vjenčao 2014. godine, nakon više od pet godina veze, a godinu dana kasnije dobili su i svoje prvo zajedničko dijete, sina kojem nikada nisu javno otkrili ime.

Možda vas zanima 8 stvari koje vjerojatno ne znaš o genijalnom dobitniku Zlatnog globusa - Ramiju Maleku Rubrika Stars Stars

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Tom Hardy i supruga Charlotte Riley

Tom ima i sina iz ranije veze sa bivšom djevojkom Rachael Speed kojeg su dobili 2008. godine. 10-godišnji Louis Thomas Hardy, slika je i prilika svoga oca zbog čega su fanovi prije nekoliko godina zaključili kako bi smo u budućnosti mogli gledati "novog Hardyja na velikim platnima".

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Par je dobio drugog sina!

Iako par živi u potpunoj tajnosti i jako se malo zna o njima, navodno je pouzdani izvor za britanski tabloid The Sun otkrio kako je drugi sin Toma I Charlotte na svijet došao u prosincu 2018. te kako je dobio ime po njihovom najdražem filmskom liku. "Presretni su zbog djeteta, a bliski prijatelji tvrde kako je maleni isti Tom. Povukli su se tijekom blagdana kako bi se mogli naviknuti na više obaveza u kućanstvu i prilagoditi se novom članu obitelji. Tom i Charlotte obožavatelji su filma 'Forrest Gump' zbog čega je ovo ime na kraju postalo simbolom njihove ljubavi", rekao je izvor za The Sun. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Hardy (@tomhardy)

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0