Stars

8 stvari koje vjerojatno ne znaš o genijalnom dobitniku Zlatnog globusa - Ramiju Maleku

Dobitnik Zlatnog globusa za glavnu mušku ulogu je Rami Malek, glumac kojeg ćemo zasigurno uvijek pamtiti po ulozi Freddieja Mercuryja. Ali slutimo da je ovo za Ramija tek početak...

Sinoć je u Los Angelesu održana 76. dodjela Zlatnih globusa. Iako su predviđanja, želje i statistike filmskih kladionica bile na strani filma Zvijezda je rođena, apsolutni trijumf sinoć je ipak doživjela ekipa filma Bohemian Rhapsody, na čelu s Ramijem Malekom, glumcem koji je savršeno utjelovio lik prerano preminulog frontmana britanske grupe Queen, Freddieja Mercuryja. Film je pobijedio u kategoriji najboljeg filma drame, a Rami u kategoriji najboljeg glumca u filmu drame. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima On je novi najljepši muškarac na svijetu. Što nisi znala o Jasonu Momoi? Rubrika Stars Stars

U svojem se govoru zahvale najviše zahvalio upravo Freddieju i time raznježio brojne fanove. "Srce će mi iskočiti od uzbuđenja. Velika je čast primiti nagradu u konkurenciji s ovakvim glumcima. Imam privilegiju što sam ubrojen među vas. Hvala članovima grupe Queen - Brianu Mayu i Rogeru Tayloru što su mi pomogli oko filma. Hvala ti Freddie Mercury, ti divni čovječe! Volim te", rekao je Rami i oduševljeno gledao u svoj Zlatni globus. Nakon jučerašnje pobjede još se više sada nagađa kako će upravo Rami kući odnijeti i onu najveću i najprestižniju filmsku nagradu - Oscara za glavnu mušku ulogu. U čast simpatičnom i mega-talentiranom 37-godišnjaku, donosimo 8 cool stvari koje vrijedi znati o Ramiju:

1. Rami ima brata blizanca!

Rođen je i odrastao u Los Angelesu, punim imenom Rami Said Malek, dijete je iz obitelji Egipćana koji su iz Kaira emigrirali u SAD. I da - ima brata blizanca Samija! U intervjuu kod Jimmyja Kimmela priznao je kako su se kao klinci često u školi pretvarali da su onaj drugi i tako prolazili ispite. Osim brata, Rami ima i stariju sestru, liječnicu u hitnoj službi u Washingtonu.

 | Autor: Twitter Screenshot Twitter Screenshot Rami s bratom blizancem i s mamom

2. U vezi je sa kolegicom iz filma Bohemian Rhapsody!

Slučajno ili ne, 24-godišnja američka glumica Lucy Boynton u filmu glumi Mary Austin, jedinu ženu koja je uspjela osvojiti Freddiejevo srce. Tako su se Rami i Lucy zbližili te započeli svoju vezu na setu Bohemian Rhapsodyja. Od tada su u vezi, što smo u stvari saznali tek prije nekoliko dana kada je Rami potvrdio kako je u vezi sa 13 godina mlađom kolegicom. Naime, u svojem govoru na dodjeli nagrada na Internacionalnom filmskom festivalu u Palm Beachu, Rami se zahvalio na dobivenoj nagradi i pritom rekao: "Hvala, Lucy Boynton. Ti si bila moja suradnica, moja si podrška, moja ljubav. Hvala ti."

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Lucy i Rami

3. Tečno govori arapski

Iako od rođenja živi u Los Angelesu gdje je pohađao je državne američke škole, Rami je kod kuće "odgajan na arapskom" i tečno govori jezik. Ako te zanima kako Rami zvuči na arapskom, pogledaj video:

4. Išao je u srednju školu s Rachel Bilson i Kirsten Dunst

Rami (i njegov brat blizanac!) išli su istu školu i isti razred sa poznatom glumicom Rachel Bilson. Kirsten Dunst je godinu mlađa generacija, ali s Ramijem je išla u dramsku skupinu. Rami je u intervjuu za jedan američki časopis priznao kako je jako dugo bio potajno zaljubljen u nju i da su i dan danas dobri prijatelji.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot Prijatelji i dan danas!

Možda vas zanima Bradley Cooper danas slavi 44. rođendan, a mi donosimo 10 stvari koje nisi znala o njemu Rubrika Stars Stars

5. Prva televizijska uloga bila mu je 2004. u poznatoj seriji - Gilmoreice

Glumio je Andyja u nekoliko epizoda poznate serije Gilmoreice, zatim je 2005. dobio ulogu u epizodi serije Medij, te ulogu Kennyja u humorističnom sit-comu Rat u kući. Osim u ovim serijama, Rami je imao i ulogu u osmoj sezoni serije 24 gdje je glumio bombaša samoubojicu. U svakom slučaju, Rami se uvijek ponosio svojim ulogama, što mu se kasnije vratilo jer je 2015. dobio glavnu ulogu Elliota Aldersona u seriji Mr. Robot - koja mu je 2016. osigurala nagradu Emmy za najboljeg glumca u dramskoj seriji!

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org Rami Malek u Mr.Robotu

6. Iz nekog razloga, lice je brojnih memova!

Rami je "kralj memova i gifova". Njegovo je lice inspiracija za smiješne grafike kojih smo pronašle na tisuće, a novi miljenik američke filmske publike i na jučerašnjoj dodjeli Zlatnih globusa toliko je zaljubljeno gledao svoj zlatni kipić da je pitanje sata kada će krenuti novi val meme pošalica.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

7. Protivnik je društvenih mreža

Rami ne voli društvene mreže i jako je vokalan oko toga. Ima Twitter i Instagram, ali apsolutno nije aktivan i svaki put kada ga netko u intervjuu pita zašto ne voli društvene mreže, Rami kaže kako "mu društveni život ne pati zbog manjka mreža, već dapače, više se druži s prijateljima jer mu za komunikaciju trebaju uživo". Na svom Instagram profilu ima ravno tri fotografije i sve tri su s voditeljima poznatih TV emisija. Ali bez obzira na to, Ramija prati čak 1.6 milijuna ljudi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ramimalek

8. Sačuvao je zubnu protezu koju je nosio kao Freddie u filmu Bohemian Rhapsody

Rami je Ellen DeGeneres otkrio bizaran detalj - sačuvao je zubnu protezu koju je nosio za ulogu Freddieja Mercuryja! I to nije sve... dao ju je optočiti zlatom (kako bi zauvijek ostala netaknuta!) i ponosno ju pokazao gostujući kod Ellen. Ako te zanima kako sada izgleda 'slavna' zubna proteza, pogledaj u videu: 

Photo: themoviedb.org

Komentari 0