Stars

Tko je zapravo novoproglašena najzgodnija žena na svijetu, Olivia Culpo?

  • Titulu najzgodnije žene svijeta osvojila je 27-godišnja Olivia Culpo
  • Olivia je prva Amerikanka koja je osvojila i titulu Miss Universe u posljednjih 15 godina
  • Poznata je i po vezi s Nickom Jonasom, a on i njezin posljednji dečko o Oliviji nemaju baš riječi hvale

Supermodel i nekadašnja Miss Universe, 27-godišnja Olivia Culpo proglašena je najzgodnijom ženom svijeta. Odluka je to muškoga internacionalnog časopisa Maxim koji svake godine među glumicama, pjevačicama i modelima izabire onu najatraktivniju, a ove godine to je upravo Olivia.

Na listi među sto predivnih i moćnih žena, ova zanosna brineta odnijela je prvo mjesto i zasjala na naslovnici časopisa, a to je ponosno otkrila u objavi na Instagramu.

"Oduvijek sam se divila Maximovom izboru 100 najzgodnijih. Uključili su toliko pametnih i uspješnih žena koje su inspirirale i mene i moju karijeru na bezbroj načina, i zato mi je ova naslovnica toliko posebna. Još uvijek ne mogu vjerovati!", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Na naslovnici je odjevena u gaćice i svileni, prozirni ogrtač ispod kojeg se nazire i njezino utegnuto tijelo. Zahvalila je časopisu i svi ljudima koji su na tome s njom radili, a njezini su je obožavatelji obasuli komplimentima. Oliviju na Instagramu prati više od 4 milijuna ljudi, a među njima su i njezine kolegice s natjecanja ljepote. "Ovo je čudesno. Čestitam ti, ljepotice", komentirala je jedna australska manekenka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nakon toga, Olivija je objavila još dvije crnobijele fotografije s Maximovog snimanja na kojima izgleda zaista prekrasno. Prije nje na ovoj su naslovnici zasjale zvijezde poput Taylor Swift, Miley Cyrus, Olivije Wild i Hailey Baldwin, a prošlogodišnja je pobjednica Kate Upton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAXIM (@maximmag) on

Tko je zapravo Olivia Culpo?

Olivia je rođena 1992. godine na Rhode Islandu i jedna je od petoro djece. Tijekom školovanja bavila se glazbom, a 2010. postala je članica bostonske manekenske agencije. Njezin je otac vlasnik brojnih restorana, među njima i onih u okolici Bostona, a prije dvije godine i Olivia je ušla u obiteljski posao.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Olivia Culpo

Zgodna se Olivia na natjecanje u ljepoti prijavila 2012. i osvojila titulu Miss Rhode Island USA, a zatim je okrunjena kao Miss USA i nakon toga Miss Universe. To ju je učinilo prvom pobjednicom iz SAD-a nakon 15 godina, od Brook Lee koja je tu titulu odnijela 1997. godine.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Olivia Culpo

Olivia se već dva puta pojavila u izdanju časopisa Sports Illustrated, bila je model za L'Oreal i Kipling, a njezini se poslovni uspjesi samo nastavljaju nizati.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Olivia Culpo

Dvije je godine, od 2013. do 2015., bila u vezi s Nickom Jonasom, koji je danas u braku s Priyankom Choprom, a nakon njega Olivia je započela turbulentnu vezu s igračem američkog nogometa, Dannyjem Amendolom.

Možda vas zanima Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje! Rubrika Life&style Life&style

U travnju ove godine par je prekinuo, a Amendola je kritizirao njezin način života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Rekao je da ona samo želi biti primijećena na internetu i u Hollywoodu kako bi zaradila bogatstvo. Čini se da  je i Nick dijelio slično mišljenje jer je o svojoj bivšoj djevojci napisao i pjesmu "Jealous".

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez U njoj su stihovi "želio bih da nisi sve morala objaviti, želio bih da si nešto sačuvala samo za mene" posvećeni baš Oliviji.

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0