Stars

Jesi li ikad vidjela ovako dugačak veo? Slavna glumica je odabrala dužinu od 22 metra!

Ovako se može zasjeniti kraljevsko vjenčanje! Mnogi su Meghan Markle spočitavali nedostatak glamura na njezinoj Givenchy vjenčanici, a za Priyanku Chopru to se definitivno ne može reći. Lijepa glumica Priyanka Chopra je neslužbena pobjednica glam vjenčanica 2018. godine!

Iako drugačije ne bismo niti očekivali od jedne raskošne indijske svadbe, vjenčanica, točnije veo slavne indijske glumice nas je doista iznenadio. Nakon ljetne romanse koja je iznenadila mnoge medije, 26-godišnji glazbenik Nick Jonas i divna 36-godišnja glumica Priyanka Chopra ovaj su vikend rekli konačno DA. U Indiji se tako održalo čak trodnevno slavlje na kojem je bilo nešto više od 200 uzvanika.

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

A haljina? Divna Ralph Lauren vjenčanica na kojoj je bilo ušiveno 2 milijuna sitnih perlica, no veo je ukrao svu pozornost! Sa 22 metra dužine uvjerljivo je pobijedio sve celebrity vjenčanice. Pa recimo da je veo Kate Middleton bio dugačak tek nešto više od 2 metra, baš kao i veo kraljice Elizabete II. Čak i spektakularna vjenčanica Grace Kelly je imala raskošan veo, no njegova dužina nije prelazila tek jedan metar. Tako da je Priyanka definitivno kraljica celebrity vela. No 22 metra su i dalje sitnica za najduži veo ikad, koji je 2016. godine nosila poduzetnica iz Tajvana Vivian Shun-Wen Cheng. Njezin veo je bio duži od 6 000 metara (da, šest kilometara)!!! 

Spektakularna vjenčanica zaslužuje jednako spektakularnu ceremoniju, zar ne? Kako su Nick i Priyanka različitih vjera, održane su dvije ceremonije: "Imati dva velika vjenčanja, biti u Indiji s mojih prijateljima, nevjerojatan je osjećaj!" , izjavila je za magazin Glamour Priyanka. Nickov otac, inače pastor, vodio je kršćanski obred vjenčanja: "Emocije su me preplavile, posebno za vrijeme zapadnjačkog vjenčanja. Sanjaš o ovom trenu cijeli život! Nisam ga mogao savršenije zamisliti, bilo je doista emocionalno!", zgodni glazbenik je dodao.

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Svadbi je prethodila hinduistička ceremonija "mehendi", koja se održala u petak kada se par na vječnu ljubav zavjetovao tetovažama od hene. Iste te večeri održana je tradicionalna indijska glazbena ceremonija u kojoj su obje obitelji plesale koreografiju u tradicionalnim kostimima. U subotu je održano kršćansko, a u nedjelju indijsko vjenčanje, zvano Bidaai. Doista, vjenčanje vrijedno pažnje!

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0