Stars

Tko je Nicolas Lefebvre, 18 godina mlađi dečko Monice Bellucci?

  • Monica Bellucci u vezi je s 18 godina mlađim Nicolasom Lefebvreom 
  • Par je prvi put zajedno viđen u javnosti na Chanelovoj reviji u ožujku ove godine
  • Nicolas je 36-godišnji francuski umjetnik i scenograf koji se u prošlosti bavio i modelingom

Prekrasna 54-godišnja glumica Monica Bellucci pojavila se na Clash de Cartier večeri u Parizu i kao uvijek oduševila nas je svojim stajlingom. U jednostavnom bijelom odijelu modnog dvojica Dolce & Gabbana na kojem su detalji bili u leoprad printu te s jednostavnom zlatnom ogrlicom. No ono što je zaintrigiralo javnost bio dugokosi muškarac u njenoj prpratnji. Riječ je o Nicolasu Lefebvreu s kojim je prvi put u javnosti viđena u ožujku ove godine na Chanelovoj reviji. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

Monica iz sebe ima dva braka, od 1990. pa do 1994. godine bila je u braku s francuskim modnim fotografom Claudijem Carlosom Bassom, a od 1999. do 2013. s francuskim glumcem Vincentom Casselom s kojim ima dvije kćerkice - Devu (14) i Léonie (8).  Nicolas Lefebvreu je prvi muškarac s kojim se pojavila u javnosti nakon razvoda. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Monica Bellucci u kožnatom strukiranom kaputu oličenje je profinjene ženstvenosti, zar ne?! Rubrika Stars Stars

U svibnju 2017. godine, kako piše The Mail, lijepa glumica dala je nagovijestiti da ima novog muškarca u svom životu, no do ove godine nije bilo poznato o kome se radi. Nicolas Lefebvre, koji svoju 18 godina stariju djevojku na javnim događanjima nije ispuštao iz ruku, francuski je umjetnik i fotograf koji se bavio i modelingom.  U studenom prošle godine je za Paris Match Monica je dala intervju u kojem je nagovijestila da je u vezi ( s tada još neimenovanim Nicolasom) te je rekla : ''Već neko vrijeme sam s istom osobom i sve je u redu. Čovjek s kojim dijelim život ne radi isti posao kao ja, ali puno putuje. Njegov tempo života dopušta mu da shvati moj.'' 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Nicolas Lefebvre (36) živi u Parizu, a u intervjuu za The Socialite Family otkrio je kako ima osmogodišnju kćerkicu Anahi s kojom ima jako dobar odnos te da često s njom odlazi na izložbe. 

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0