Stars

Monica Bellucci u kožnatom strukiranom kaputu oličenje je profinjene ženstvenosti, zar ne?!

Ova 54-godišnja talijanska glumica i dalje je jedna od najljepših žena na svijetu, a svaki put kada je vidimo iznova shvatimo i zašto

Talijanska glumica Monica Bellucci pojam je ženstvenosti i senzualnosti te dokaz kako su godine zaista samo broj. Prekrasnoj brineti bliži se 55. godina, a izgleda sve ljepše i ljepše. Nemamo je priliku viđati tako često jer nije jedna od onih glumica koje "žive od medija" i dijele svoju intimu s javnošću. Štoviše, o Monici znamo jako malo, a paparrazzi je gotovo nikada ne mogu uloviti. 

Možda vas zanima Sjećaš li se ovih suludih, ali super popularnih tenisica iz 90-ih? Da, opet su HIT komad! Rubrika Moda Moda

Međutim, jučer je Monica stigla na haute couture reviju Christiana Diora u Parizu i postala glavna meta fotografa! Predivna Monica stigla je u strukiranom Diorovom kaputu od brušene kože, koji je ustvari nosila kao haljinu. Uz to, odabrala je visoke kožne čizme s potpisom Christiana Louboutina koje su podigle cijelu kombinaciju.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Šik hlače u kojima ćeš zimi biti trendi, ali se nećeš smrzavati! Rubrika Moda Moda

Na stranu outfit, Monica gotovo uvijek oduševi svojom ljepotom te posebnom ženstvenošću kojom zrači. Još otkako je 2000. godine glumila neponovljivu Malenu u istoimenom filmu, Monica je postala seks simbol i kraljica elegancije - što god nosila (ili ne nosila!). 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Nama je uvijek prekrasna, a ovako ležerna i neopterećena ne može izgledati nikako drugačije! Wow, kako pedesete dobro izgledaju, ha? 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0