Moda

Sjećaš li se ovih suludih, ali super popularnih tenisica iz 90-ih? Da, opet su HIT komad!

Nakon gomile povratničkih trendova koji nam se iz mjeseca u mjesec "vraćaju", stiže još jedan ogroman trend iz 90-ih koji teško možemo ponovno zamisliti na svojim nogama

Gotovo svakog tjedna čujemo ili vidimo barem jedan "povratnički trend" koji dizajneri najavljuju za sljedeću sezonu. Nekad su to traperice kakve su nosile naše mame, nekad torbice koje je popularizirala Carrie Bradshaw, a nekad ružne, glomazne tenisice koje su iz nekog razloga u 90-ima bile hit. Zapravo, znamo iz kojeg razloga... Nosile su ih popularne Spajsice i svaka njihova obožavateljica htjela je imati identične (o da, i ja se jako dobro sjećam svojih!)

Možda vas zanima Proljeće 2019. obilježiti će jedna posebna torbica Rubrika Moda Moda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Buffalo London (@buffalolondon)

E pa, drage naše, ove ružne tenisice se vraćaju! Tenisice sa suludo velikom platformom ponovno bi mogle vladati među trendsetericama i to ne samo onima otkačenog stila. S pozitivne strane, ove tenisice izdužuju noge, jer praktički kao da na nogama imaš potpetice. I to ugodne! Također, tenisice se zaista mogu kombinirati na bezbroj različitih načina. Od sportskog pa sve do naj fancy looka ikad!

 | Autor: ASOS ASOS 1.400 kuna viši model i 1.250 kuna niži model

Ono možda najšokantnije kod glomaznih tenisica iz 90-ih je njihova - cijena! Model smo pronašli na popularnoj online shopping stranici ASOS-u (gdje se nalaze na most-wanted listi) i dolazi u više boja i nekoliko varijanta. Cijene se kreću od 1.250 do 1.500 kuna, ovisno o visini modela i boji koju odabereš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Buffalo London (@buffalolondon)

Što kažeš? Je li moguće da ćemo ove "glomaznjače" nositi u 2019. godini?! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0