Stars

Tko je Claudia, bivša Goranova cura kojoj se ponovno vratio i zbog koje je ostavio Hanu?

  • Nakon što je poznati reality par obznanio prekid, obje strane su počele iznositi "prljavo rublje"
  • Goran je priznao kako je Hanu prevario te preselio u London sa svojom bivšom djevojkom Claudiom Luciom
  • O Goranovoj staroj ljubavi znamo tek nekoliko stvari, a jedna od njih je da je, prema njegovim riječima, s vlogericom Goran pronašao pravu ljubav

Nakon što je reality zvijezda Hana Rodić obznanila prekid s Goranom Jurencem kojeg je upoznala u showu "Gospodin Savršeni", javio se i Goran koji je iznio detalje o prekidu, koji se navodno, dogodio puno ranije, a ne prije nekoliko dana. 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Goran Jurenec progovorio o prekidu s Hanom: Vratio sam se bivšoj, žao mi je ali bio sam jako nesretan

"Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio sam se za London da počnem novi život. Iskreno, htio sam našu vezu prekinuti prije godinu dana, ali onda se desio lockdown", priznao je u svojoj ispovijesti Gospodin Savršeni dodajući da su bili zatvoreni u Njemačkoj i da Hanu jednostavno nije mogao izbaciti jer je znao da nema nikoga i da je ovisna o njemu. Iako je Hana htjela sve riješiti mirnim putem, Goran je prvi iznio "prljavo rublje", a između ostalog priznao je da ju je prevario s bivšom djevojkom.

Nakon što je iznio detalje o prekidu veze s Hanom, Goran je otkrio i identitet svoje nove/stare djevojke. Rekao je kako su ponovno razvili osjećaje jedno prema drugom, te je dugo tražio izlaz iz veze s Hanom u kojoj je bio nesretan. Bivša ljubav s kojom je Goran Jurenec (40) zamijenio Hanu Rodić (23) i s kojom sada živi u Londonu je vlogerica Claudia Lucia.

 | Autor:

Atraktivna crnka Claudia Lucia ima YouTube kanal na kojem dijeli detalje avanture svojih putovanja. Njezin kanal ima tek 222 pretplatnika, a do sada ima samo tri videa. Do sada je objavljivala iz Poljske, Sardinije te s Balija. Upravo je video s Balija najgledaniji s 11.000 pregleda. Sva tri videa su objavljena prije 8 i 9 mjeseci, a Claudia Lucia za nastavke video avantura možda čeka kraj globalne pandemije.

Na Instagramu je ipak mnogo popularnija. Claudiju Luciju tamo prati 51 tisuća ljudi. Profil je zaključan, a nakon Goranovog priznanja i objave u kojoj je spomenuo i Claudiu, ona je na svoj Instagram profil znakovito stavila slovo G uz emotikon srca. Također, na profilu ima vidljivu poruku: "Molim se da onome tko ovo čita Bog izliječi sve što ga boli".

 | Autor:

Inače, nakon Goranovog statusa u kojem je otkrio svoju verziju priče oko prekida, Hana mu nije ostala dužna i zaprijetila mu: "Mi smo prekinuli prije dva tjedna, kad sam ga ja ostavila, a do prije tri dana si me molio da ti se vratim. Tako da Gorane, prestani pričati, da ne bih ja počela",  - napisala je uzrujana Hana. "Laži publiku kao što si i mene... Ja sam te jednostavno htjela prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac", nije ga štedjela. Uskoro je uslijedio i njegov osvrt na njene optužbe.

 

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

"Sram te bilo što se spuštaš na taj nivo komunikacije. Tko ti još uvijek plaća stan u kojem živiš jer nisi imala ni za stan?" - javno ju je optužio Jurenec tvrdeći da Hana ne može podnijeti što je ponovno drugi izbor te da ga je Hana još jučer molila da dođe u Zagreb i sve izglade. Priznao je kako mu je jedina podrška bila upravo bivša djevojka Claudia Lucia s kojom je sada pronašao ljubav.

Možda vas zanima Hana Rodić nije ostala dužna Goranu: Ako nastaviš s lažima, vidimo se na sudu Rubrika Stars Stars

 

 

Photo: Instagram@liscalingerie

Komentari 0