Stars

Hana Rodić nije ostala dužna Goranu: Ako nastaviš s lažima, vidimo se na sudu

  • Hana Rodić nije dugo čekala da odgovori na ‘nedjeljnu ispovijest’ svog bivšeg dečka Gorana Jureneca putem Instagrama 
  • Goran je u podužem postu objavio kako je veza s Hanom odavno završila a on je utjehu pronašao u zagrljaju bivše djevojke Claudie s kojom sada živi u Londonu 
  • Hana je poručila Goranu da joj neće uništiti lijep život koji je izgradila u Zagrebu, a zaprijetila mu je i sudskom tužbom ako nastavi s lažima

Nakon što je Goran Jurenec otvoreno u nedjelju ujutro progovorio o vezi s Hanom Rodić, ispričao joj se jer je dugo vremena lagao i prevario je bivšom djevojkom, preko svog Instagram profila nije ostala dužna ni 23-godišnja influencerica.

Možda vas zanima Goran Jurenec progovorio o prekidu s Hanom: Vratio sam se bivšoj, žao mi je ali bio sam jako nesretan Rubrika Stars Stars

Hana je u svojim storyjima navela kako nikad nije bila sama, kako je naveo Goran,  već da ima prijatelje i obitelj te da je sretna da ga se napokon riješila.  

‘’Dragi moji, sada sam vidjela što je gospodin objavio i da od mene želi napraviti jadnicu i paćenicu koja za njim trči i nema ništa. Ja sam sebi u Zagrebu napravila jedan lijep život kojega mi neuspješni sadist neće uništiti. Ja sam ta koja je bila lagana i varana. Pustite me na miru’’ rekla je Hana.

Svojim pratiteljima priložila je I screenshotova razgovora s Goranom u četvrtak gdje joj on objašnjava da je uvijek voli iako ju je blokirao na društvenim mrežama.

 | Autor: Instagram@ tihanaharapinzalepugin Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Također, Goranu je poručila da prestane s lažima. ‘’Inače ćemo se vidjeti na sudu’’, dodala je. 

Podsjetimo, Goran je svojim pratiteljima povjerio  kako je već duže vrijeme bio ‘jako nesretan’ te da je vezu s Hanom htio prekinuti još prije godinu dana kada se dogodio lockdown. 

Hana Rodić potvrdila prekid veze s Goranom: "Teško mi je zbog stvari koje sam saznala"

‘’Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisna o meni’’, rekao je Goran koji je u međuvremenu razvio i osjećaje prema svojoj bivšoj djevojci Claudiji s kojom se sada nalazi u Londonu. 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0