Stars

Goran Jurenec progovorio o prekidu s Hanom: Vratio sam se bivšoj, žao mi je ali bio sam jako nesretan

  • Goran Jurenec dugo je šutio, a sada se o vezi odnosno raspadu odnosa s Hanom Rodić oglasio preko Instagrama
  • Nedugo nakon što je o prekidu influencerica obavijestila svoje pratitelje, Goran je naveo kako je bio nesretan u vezi i osjećao veliki pritisak javnosti
  • Ispričao se Hani i svojoj publici, ali i naveo kako i on ima pravo biti sretan u ljubavi koju je ponovo pronašao sa svojom bivšom djevojkom Claudiom

Nadugo nakon što je Hana Rodić potvrdila krah trogodišnje veze sa 17 godina starijim Goranom Jurenecom o cijeloj stvari oglasio se i sada njezin bivši dečko. Naime, Goran, zvijezda realityja  'Gospod Savršeni' dugo je šutio o odnosu sa svojom odabranicom, ali sada je o svim detaljima koji su vodili prema prekidu vezu ispričao preko svog Instagram profila. 

Možda vas zanima Hana Rodić potvrdila prekid veze s Goranom: "Teško mi je zbog stvari koje sam saznala" Rubrika Stars Stars

Svojim pratiteljima povjerio je kako je već duže vrijeme bio ‘jako nesretan’, ali i da je sada spreman ispričati istinu i priznati veliku pogrešku’. Dodao je kako se prekid veze s Influencericom dogodio puno prije nego što je Hana to potvrdila putem društvenih mreža. 

‘’Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio se za London da započnem novi život. Htio sam prekinuti našu vezu prije godinu dana ali onda se dogodio lockdown. Bili smo zatvoreni u Njemačkoj i jednostavno je nisam mogao izbaciti jer sam znao da nema nikoga i da je ovisna o meni. Imali smo godinu punu svađa i velikih eskalacija’’, napisao je Goran u podužem postu, a prenosi 24sata

Tijekom zajedničkog života, naveo je Goran, shvatio je da Hana nije osoba s kojom može izgraditi zajedničku budućnost. No, dodao je kako je pritisak javnosti tada bio velik. 

Vrato se bivšoj

Jedinu podršku u to vrijeme dala mu je bivša djevojka Claudia

‘’I sada vam želim iskreno reći: počeli smo razvijati osjećaje jedno prema drugome. Tražio sam soluciju za zajednički put, ali to nije bilo moguće jer sam dobro znao da Hana osim mene nije imala nikoga. Ta osjećaj je bio grozan i uništio me! Kad sam saznao da selim u London vidio sam konačno jedno svjetlo u toj velikoj tami. I ja sam htio konačno biti sretan i voditi život koji me ispunjuje'', rekao je Goran koji je nakon toga preselio u London s bivšom djevojko dok se Hana vratila u Zagreb. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TabloidRTLhr (@tabloid.hr)

Naveo je kako žali jer prema Hani nije bio od početka iskren i jer ju je lagao. 

‘’Jednostavno nisam imao srca reći joj da volim drugu curu, jer sam znao da će ju to skroz uništiti. Boli me srce što sam je toliko povrijedio, ali nisam ju mogao ostaviti samu i zato sam radije sebe mučio umjesto da sam bio iskren’’, napisao je Goran. 

Konačno sretan

U svome Instagram postu priznao je da je pogriješio te se ispričao Hani i svim njegovim pratiteljima. No, očekuje i da bi situacija mogla sada poprimiti i oštriji ton. 

Hanu Rodić upitali su ima li dečka, a njezin odgovor mnoge je uvjerio da je prekinula s Goranom

‘’Svjestan sam da Hana svoju bol i bijes ne može kontrolirati I očekujem da situacija eskalira, ali sve to od nje već znam od prvog lockdowna. Na kraju oboje znamo da smo cijelu prošlu godinu živjeli jedno pokraj drugoga, čak i spavali u različitim sobama. Ali čak mi je I to bilo draže nego ostaviti je samu’’, dodao je. 

Hani je poželio sve najbolje u budućnosti te izrazio nadu da će naći partnera s kojim će biti sretna. 

‘’Nadam se da mi Hana i Vi moju veliku grešku možete oprostiti. Ali Ii ja želim imati vezu u kojoj sam konačno sretan. I sad je imam. Nekada jednostavno nema pravog obrazloženja kojim putem ljubav ide. Jer ljubav je ono za čime svi žudimo i nadam se da se možete radovati za mene…’’, zaključio je Goran u svom postu.

Svi hvale novi izgled Hane Rodić, ali primijetili su znakove zbog kojih misle da je prekinula s Goranom

Podsjetimo, Hana je prije tri dana svoje pratitelje na društvenim mrežama obavijestila kako je stavila točku na odnos s Goranom. Zamolila je svoje pratitelje da je ne ispituju oko okolnosti prekida te dodala kako joj je jako teško zbog stvari koje je saznala. 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0