Stars

Tko je 22 godine mlađa djevojka s kojom zvijezda 'Teorije velikog praska' čeka bebu?

  • John Galecki, glumac iz popularne serije "Teorija velikog praska" uskoro će postati otac
  • Dijete će dobiti sa svojom mlađahnom djevojkom, 22-godišnjom Alainom Meyer
  • Prosli je tjedan završeno snimanje posljednje epizode popularne serije, a Galeckija sada čeka novo životno putovanje

John Galecki, poznat kao simpatični štreber i fizičar Leonard Hofstadter iz serije "Teorija velikog praska", uskoro će dobiti dijete. Ovaj 44-godišnji glumac i njegova mlada djevojka, 22-godišnja Alaina Meyer, u vezi su, vjeruje se, od kolovoza prošle godine. Sretnu je vijest TV glumac objavio na Instagramu, ispod dviju zajedničkih fotografija para, no od svojih je pratitelja nešto i zatražio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) on

"Apsolutno smo prestretni što možemo objaviti da ćemo u ovom ludom i prekrasnom svijetu uskoro dočekati naše malo biće. Molimo vas da poštujete našu privatnost tijekom ovog slavlja za nas i našu obitelj. Na ovom svijetu doista postoji ljubav za sve", napisao je Galecki ispod fotografije.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez sanctionedjohnnygalecki

Nije točno sigurno kada su započeli svoju vezu, no glumac je u kolovozu prošle godine na svom Instagramu objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju s plaže. Nju je pak ponovo objavio uz vijest o trudnoći.

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Ljubav između glumca i američke manekenke cvate, a prije vijesti o dolasku prinove par je napravio i jednake tetovaže. Oboje su si tetovirali inicijale svoje bolje polovice.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Slavni je glumac prije Alaine bio u dvogodišnjoj vezi s 33-godišnjom kolegicom Kaley Cuoco koja glumi Penny u popularnom sitcomu. Ipak, kraj njihove ljubavi došao je 2010. godine i to navodno zato što su se stalno trebali skrivati od medija. Cuoco je jednom prilikom rekla kako joj je u vezi bilo divno, ali nisu nikamo mogli ići zajedno.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

"To nije tip veze u kojoj želim biti, ne želim se skrivati. Ništa nismo mogli raditi zajedno i nije bilo zabavno onoliko koliko smo to željeli", rekla je tada lijepa glumica. Bivši je par i dalje ostao u dobrim odnosima pa su tako nastavili zajedno raditi, ali se i privatno družiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your fake wife bites your style. @kaleycuoco #unplanned @bigbangtheory_cbs #behindthescenes

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) on

"Kad tvoja lažna žena kopira tvoj stajling", napisao je ispod jedne objave s bivšom djevojkom. Nakon veze s Galeckim, Cuoco je bila zaručena za Josha Resnika, no veza je propala. Nakon tromjesečne veze, 2013. uskočila je u brak s tenisačem Ryanom Sweetingom u kojem su bili nepune dvije godine. 

Dok je Galecki u novu vezu s čak 22 godine mlađom djevojkom ušao tek, kako se čini, prije devet mjeseci, Cuoco je od lipnja prošle godine, nakon dvogodišnje veze, u braku sa sinom milijardera Scotta Cooka, Karlom Cookom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Koliko je odnos Cuoco i Galeckija, bivšeg para i glumačkih partnera još uvijek blizak, pokazuju i fotografije s njezinoga vjenčanja. Galecki je prisustvovao sretnom događaju i na Instagramu objavio koliko je sretan zbog svoje "lažne" žene i njezinoga novog supruga Karla.

"Njihove su nas riječi sinoć sve dovele do suza. Toliko ljubavi za vas dvoje", napisao je tada glumac ispod objave.

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

Prošli je pak tjedan završeno snimanje posljednje epizode 'Teorije velikog praska', serije koja je ove glumce vinula u legendarnu orbitu. Cijela je ekipa zajedno snimila čak 279 epizoda, a posljednja će trajati čak sat vremena.

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Emotivnim su objavama simpatični štreberi zaključili svoje zajedničko glumačko putovanje, no u životu Johna Galeckija sada slijedi jedno novo, ispunjeno novim dogodovštinama i očinskim emocijama.

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0