Stars

Otac Meghan Markle ponovno javno kritizira svoju kćer i princa Harryja: "Mrzi ih samo 90% nacije"

  • Thomas Markle opet se obrušio na svoju kćer u videu na YouTubeu
  • Nikad nije krio nezadovoljstvo postupcima Meghan i Harry, a smatra i da ih većina nacije mrzi
  • Kritizirao je njihovo ponašanje, a posebno činjenicu da se Harry nije pojavio na komemoraciji za princa Philipa

Thomas Markle, otuđeni otac Meghan Markle s kojim ona nije u dobrim odnosima, kritizirao je svoju kćer i njenog supruga, princa Harryja u novom videu objavljenom na YouTubeu. Rekao je kako bi apsolutno svi mrzili Harryja i Meghan da nije njihovog PR tima, dok ih sad “samo 90% nacije mrzi”, smatra Thomas Markle.

Thomas je ove oštre komentare uputio prilikom treće epizode na svojem YouTube kanalu, pod nazivom “Remarkable Friendship”, zajedno sa celebrity fotografom Karlom Larsenom.

Možda vas zanima Stručnjak za govor tijela otkrio je suptilne načine Meghan Markle da zaustavi princa Harryja u govoru Rubrika Stars Stars

Epizoda je objavljena proteklog vikenda, a u njoj može se vidjeti Marklea i Larsena kako raspravljaju o događajima iz šoubiznisa, uključujući i incident na Oscarima, kad je Will Smith ošamario Chrisa Rocka.

Kritiziraju i princa Harryja jer se nije vratio u Veliku Britaniju na komemoraciju princa Philipa, koja je održana 29. ožujka u Westminster Abbeyju, gotovo godinu dana nakon smrti princa Philipa. Thomas Markle rekao je kako je to "neoprostivo" te dodao i kako Harryju "britanski narod to nikad neće oprostiti".

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Komemoraciji su prisustvovali svi ostali članovi britanske kraljevske obitelji i druge javne ličnosti koje to nisu bile u mogućnosti učiniti na sprovodu zbog pandemijskih mjera. Harry je bio na sprovodu prošle godine, a njegov razlog za nedolazak na komemoraciju nije potvrđen. 

“Treba ga biti sram samog sebe te bi ga trebalo biti stid ikad se vratiti u Englesku”, rekao je Thomas Markle u videu pa dodao: “No, ja sam pristran što se tiče njega”. Larsen mu je na to odgovorio: “Ne znam, mislim da i drugi ljudi jednako misle”.

Princ Harry i Meghan Markle koristili su glasnogovornike i PR tim palače Kensington i Buckinghmaske palače sve dok nisu odstupili od svojih kraljevskih dužnosti i odrekli se titula u travnju 2020. Nakon toga zaposlili su svoj privatni press tim kroz svoju organizaciju Archewell.

Meghan je prije već napomenula kako se osjeća “nezaštićeno” od strane službenog kraljevskog PR tima jer se nisu trudili ispravljati lažne medijske priče o njoj i Harryju, već su koristili uobičajeni “nemamo komentara” pristup.

Možda vas zanima Meghan Markle je najinteligentnija članica kraljevske obitelji, tako tvrdi znanstvena studija Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/ YouTube screenshot

Komentari 0