Life&style

Meghan Markle je najinteligentnija članica kraljevske obitelji, tako tvrdi znanstvena studija

  • Nova studija otkrila je da je Meghan Markle najinteligentnija od svih kraljevskih članova britanske kraljevske obitelji, što ti misliš o tome?
  • Akademija je analizirala akademske kvalifikacije članova obitelji plave krvi
  • Na prvih nekoliko mjesta najinteligentnijih članova nalazi se i Kate Middleton te princ William 

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, "najinteligentnija je članica britanske kraljevske obitelji", prema novoj studiji koju je objavio Oxford Royale. Akademija je analizirala akademske kvalifikacije članova obitelji "plave krvi", gledajući njihove rezultate u srednjoj školi i rangiranje fakulteta koje su pohađali. Premda se vjerojatno mnogi neće složiti kako je to točno, evo zbog čega se upravo Meghan Markle smatra "najpametnijom članicom".

Meghan (40) zauzela je prvo mjesto s obzirom na to da je diplomirala na elitnom sveučilištu Northwestern u Evanstonu u Illinoisu. Diplomirala je s dvostrukom diplomom iz kazališta i međunarodnih odnosa 2003. godine.

Možda vas zanima Harry i Meghan pred Božić objavili prvu fotografiju malene Lilibet: "Ona je od nas napravila obitelj!" Rubrika Life&style Life&style

Kate Middleton je na drugom mjestu, princ William na trećem i princeza Eugenie i Peter Phillips na četvrtom odnosno petom mjestu. Middleton je išla na Marlborough College u Wiltshireu u Engleskoj, a kasnije je pohađala Sveučilište St. Andrews, kao i princ William; međutim, Middleton je imala više ocjene od svog supruga.

"Život kraljevske porodice nije uvijek lak posao i uključuje puno suočavanja s opsežnim ispitivanjem i životom u središtu pozornosti javnosti, a akademske snage Meghan Markle savršeno su je opremile za ovu ulogu", rekao je glasnogovornik Oxford Royalea.

Detalji velike svađe princa Harryja i princa Williama, Harry je vikao: "Što ti misliš tko si ti?"

"Iako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa možda dali ostavke na svoje uloge članova kraljevske obitelji, oni su zaokupili interes i pozornost svijeta, a Meghanina želja da iskoristi svoju platformu za podizanje svijesti o ozbiljnim svjetskim problemima odražava njezinu inteligenciju, analitički um i obrazovni pedigre." Princ Harry nije uvršten na listu 10 najboljih s Oxford Royalea jer nije pohađao fakultet. Slažeš li se s ovom činjenicom da je Meghan Marke najpametnija članica kraljevske obitelji?

Možda vas zanima Mladenka koja je vjenčanicu platila 20 kuna postala je hit: "Izgledaš kao Meghan Markle!" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@meghanmarkle_official

Komentari 0