Stars

Detalji velike svađe princa Harryja i princa Williama, Harry je vikao: "Što ti misliš tko si ti?"

  • Narušeni odnosi u kraljevskoj obitelji još jednom su izašli na vidjelo
  • Nova knjiga o privatnim životima kraljevske obitelji opisuje svađu Harryja i Williama
  • Razlog svađe navodno je bila Harryjeva veza s Meghan Markle

Princ Harry podigao je glas na brata princa Williama nakon što je on posumnjao u njegovu vezu s Meghan Markle tvrdi autor nove knjige o kraljevskoj obitelji. Nova knjiga pod nazivom „Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan“, navodi kako su se dvojica braće posvađali zbog veze vojvode od Sussexa s Meghan Markle.

Pisac Christopher Andersen tvrdi da je izvor iz Buckinghamske palače s njim podijelio informacije o navodnoj svađi između sinova princeze Diane. Kako navodi Page Six: „Princ Harry bio je toliko ljut na princa Williama, koji se usudio dovesti u pitanje njegovu romansu s Meghan Markle, da mu je u žaru rasprave izletjelo: „Što ti misliš tko si ti?“

Priča se i dalje nastavlja, „incident se navodno dogodio u rujnu 2017. kad je Harry ukazao na to da se sprema zaprositi svoju američku djevojku, na što je William upitao „Zašto požurivati stvari?“ Prema piscu o kraljevskoj obitelji, Christopheru Andersenu, izvori bliski princu Harryju bili su zabrinuti o tome kako se brzo razvijala njegova veza s Meghan Markle, kratko nakon što su bili na slijepom spoju u srpnju 2016.

Možda vas zanima Napetost se mogla rezati nožem! Evo kako je protekao novi susret prinčeva Williama i Harryja Rubrika Stars Stars

Prema Page Sixu, nije samo princ William bio skeptičan prema vezi princa Harryja i Meghan Markle, već i grof Charles Spencer, brat pokojne princeze Diane. „Princ William zamolio ga je da doprinese svojim mišljenjem kako bi par ipak trebao malo usporiti, no to je samo pojačalo sukob između princa Harryja i princa Williama“. Autor tvrdi i da je princ Harry navodno „bio jako bijesan što je njegov brat tražio druge ljude da se upliću u njegove osobne stvari“.

Ove vijesti stižu nakon što je otkriveno da je princ William imao vlastiti plan o preseljenju u SAD, prije nego što je to učinio princ Harry s Meghan Markle i započeo novi život u Kaliforniji. Iako je Božić sve bliže, prema izvorima, princ Harry i Meghan Markle još nisu otkrili gdje će provesti blagdanski period. 

Ove godine kraljica Elizabeta sve članove kraljevske obitelji ponovno ugošćuje u rezidenciji Sandringham, što nije bio slučaj prošle godine, zbog pandemije Covid-19, zbog čega ni Harry i Meghan nisu doputovali nazad u Ujedinjeno Kraljevstvo. Zajedno se u Velikoj Britaniji nisu pojavili odkad su se odrekli svojih kraljevskih titula i dužnosti i preselili se u Los Angeles. Harry je doduše u nekoliko navrata domovinu posjetio za sprovod svog djeda princa Philipa i kako bi otkrio kip svoje majke princeze Diane na prostoru Kensington palače.

Prinčevi William i Harry Možda vas zanima Prinčevi William i Harry obožavali su ići u McDonald'sa, ali razlog nisu bili samo hamburgeri Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0