Life&style
Prinčevi William i Harry

Prinčevi William i Harry obožavali su ići u McDonald'sa, ali razlog nisu bili samo hamburgeri

  • Iako su bili mladi potomci u kraljevskoj obitelji William i Harry prvenstveno su bili djeca koja su teško mogla odoljeti omiljenoj brzoj hrani
  • Majka Diana zato ih je vodila u McDonald's, ali je kraljevski kuhar jednom prilikom dao do znanja da on može pripravljati hamburgere kod kuće
  • Princeza naroda imala je spreman dogovori kojim je dala naslutiti da nije samo hrana razlog zašto je svoje dječake vodila jesti u popularan lanac brze prehrane

Život  u palači za kraljevsku obitelji donosi brojne prednosti pa između ostalog i stalnu uslugu kuhara koji su tamo da zadovolje svaku želju tamošnjih stanara. Ipak, prinčevima Williamu i Harryju dok su bili tek dječaci nije se moglo ugoditi u baš svemu, a dobro je to znala i njihova majka Diana. 

Možda vas zanima Kraljevski chef otkrio tajnu o meniju princeze Diane: Jela je obroke kao i drugi, ali s jednom velikom razlikom Rubrika Life&style Life&style

Naime, nije tajna da su William i Harry jako voljeli brzu hranu, a među omiljenim zalogajima sui m bili McDonald’sovi hamburgeri. Ipak, to je ostavljalo pomalo zbunjenim kraljevskog kuhara Darrena McGradyja koji se u razgovoru za Marie Claire prisjetio kako je Diana jednog dana došla u kuhinju da otkaže ručak, jer dječake vodi u McDonald’s. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @doingdrugshere

‘’Rekao sam: 'O bože, Vaše kraljevsko veličanstvo, ja mogu također napraviti hamburgere’’, ispričao je Darren. Na njegovu sugestiju Diana je brzo odgovorila: Ne, ionako su igračke ono što dječaci žele’’.

Iako su pripadnici engleske kraljevske obitelji, William i Harry obožavali su pizzu i općenito američku hranu. Odlasci u McDonald’s na Big Mac i krumpiriće subotom, gotovo je postala njihova rutina, a zbog igračke uzimali su Happy Mealove.

Bivši kraljevski kuhar otkrio recept za savršeno pečenu piletinu u kojoj su uživali princeza Diana i Harry

‘’Njih troje bi grickalo krumpiriće i hamburger, a onda bi se vratili kući i gledali ‘Blind Date’ (u slobodno prijevodu- Spoj naslijepo). Obožavali su tu reality seriju i znao sam ih čuti kako vrište 'Oh, nemoj njega izabrati’’, ispričao je bivši batler kraljevske obitelji Paul Burrell.

Dok William svoje obroke danas uglavnom konzumira u kraljevskim manirima, princ Harry je nekoliko puta ‘uhvaćen’ na londonskim ulicama kako se časti brzom hranom kojoj je  ponekad zaista teško odoljeti, zar ne?

 

Photo: Yui Mok/PA Images/PIXSELL

Komentari 0