Stars

Tatjana u Rimu, Ljupka na Maldivima... Doznali smo gdje poznati Hrvati provode prve dane 2020.

  • Brojne domaće zvijezde početak 2020. godine odlučile su provesti izvan granica Lijepe naše
  • Neki od njih su na dalekim destinacijama proslavili Novu godinu dok su se neki zaputili na odmor nakon slavlja
  • Tatjana Jurić je otputovala u Rim, Mirna Zidarić se provodi na Kubi i Miamiju, Ljupka Gojić Mikić je s obitelji na Maldivima...

U narodu se voli reći - kako uđeš u novu godinu, takav će ti biti ostatak godine. Možda su se tom mišlju vodili i naši poznati pa su za sam doček, ali i prve dane 2020. odabrali destinacije izvan Hrvatske. Aktivni su na svojim društvenim mrežama pa tako vidimo za koje putovanje su se odlučili.

Možda vas zanima Početak 2020. donijet će predstavnicima ova 3 znaka novu ljubav, ali neki moraju biti oprezni Rubrika Love&Sex Love&Sex

Tatjana Jurić

Voditeljica je ovih dana otputovala u susjednu Italiju, točnije Rim. Tamo je Tatjanu dočekalo sunčano vrijeme pa može bez problema uživati u razgledavanju znamenitosti te ukusnoj hrani. Tek je jedan dan u Rimu pa u idućim danima očekujemo mnoge zanimljivosti i slike sa putovanja. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Ljupka Gojić Mikić 

Bivša manekenka otputovala je na Maldive sa starijim kćerkicama Janom Siennom i Milom Amelie te suprugom Mihaelom Mikićem. Obitelj je odlučila odmoriti se na pješčanim plažama uz tirkizno more nakon uspješne godine koja je iza njih, u kojoj su otvorili slastičarnu Jolie Petite Patisserie te napornog rada na brendu Jolie Petite by Ljupka Gojić.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ante Vrban 

Poznati arhitekt već godinama novu dočekuje u egzotičnim krajevima, a ni ova godina nije iznimka. Ante je samu 2020. dočekao u Dohi gdje je proveo nekoliko dana i uživao u arhitekturi te čarima pustinje. Nakon Dohe, Ante se zaputio na Maldive gdje uživa u raju i priprema se za godinu u kojoj ga očekuje još poslovnih izazova koje on bez problema savladava.  
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARCHITECT ANTE VRBAN (@antevrban) on

Možda vas zanima Evo na koju Instagram destinaciju bi upravo sada trebala otputovati prema svom horoskopu Rubrika Life&style Life&style

Mirna Zidarić

Sportska novinarka za doček 2020. godine odlučila je sa suprugom, arhitektom Zoranom Zidarićem i sinovima otputovati preko oceana. Prva destinacija je bila Kuba, a zatim je obitelj otputovala u Miami gdje su osim na plažama uživali na košarkaškim utakmicama, ali i razgledavanju umjetničke četvrti koja ih je oduševila. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

 Luka Nižetić

Pjevač i ljubitelj putovanja odlučio se za Petru u Jordanu koja ga je zadivila. S njim su se na ovu predivnu lokaciju zaputili i glumci Slavko Sobin te Elizabeta Brodić kojima je ovo idealan odmor prije nastavka snimanja serije 'Drugo ime ljubavi'. Sve ih je oduševilo i Mrtvo more u kojem su se okupali, ali su se zaputili na nekoliko dana i u beduinski kamp.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Snježana Mehun

Još jedna ljubiteljica putovanja i dalekih destinacija je i poduzetnica Snježana Mehun. Za svoje posljednje putovanje odabrala je Vijetnam gdje je i dočekala Novu godinu s dečkom Franzom Schillingerom. Snježani je ovo putovanje dugo bilo na listi želja, a par uživa u koktelima, egzotičnoj hrani i plažama. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on

Možda vas zanima Za koju bi se ti odlučila? Ovo su 4 frizure koje će zavladati 2020. godine! Rubrika Beauty Beauty

Leyla i Izet Hajrović

Nogometaš zagrebačkog Dinama i supruga Leyla novu godinu su dočekali u Omanu s prijateljima. Izet i Leyla svaki slobodan trenutak koriste za putovanja, a čini se kako ih je ovo posljednje zaista oduševilo. Rođeni Švicarci su tako uživali u glavnom gradu Muscatu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Photo: miss7/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!