Stars

Tatjana Jurić je proslavila 40-ti rođendan. Evo što je poručila o dugom životu

  • Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić proslavila je 40. rođendan!
  • Predivnim željama za njezin poseban dan pridružili su se njezini prijatelji, pratitelji i kolege, a objavila je i poseban video otkrivši tajnu dugog života
  • Da zabava i dobra vibra ne prestaju niti u novom desetljeću života pokazuje svakodnevno, a dodaje i da broj 40 zvuči posebno moćno!

Tatjana Jurić proslavila je 40. rođendan, a na Instagramu je pokazala i kako ga je provela. Radijska i televizijska voditeljica objavila je fotografiju iz studija, a ispod nje prijatelji i pratitelji obasuli su je čestitkama!

Osim toga, i radijski kolege posvetili su joj posebno emotivan video, a Tatjana je i sama objavila simpatičnu snimku i otkrila tajnu dugog života u kojoj će se vjerojatno prepoznati mnoge žene!

"Meni je danas 40, a vi kako hoćete! Č e t r d e s e t. Kako to moćno zvuči! Tek sad ste svi nastradali!! Da ne kažem onu drugu riječ! Hvala svima na pažnji danas, lijepo mi je to", napisala je ispod fotografije na kojoj pozira sa svojom terijerkom Jackie. "Nove tridesete", "Sretan rođendan predivna djevojko", "Četrdesete su nove dvadesete, vjeruj mi, znam iz iskustva", "Ja ne vidim te brojeve", "Godine su samo kalendar... bitno je kako se čovjek osjeća", "Nikad se nećeš ljepše i bolje osjećati nego sljedećih deset godina", poručili su joj u komentarima.

Možda vas zanima Tatjana Jurić duhovito pokazala kako bi izgledala s nekoliko kilograma viška Rubrika Life&style Life&style

Da u novim godinama jednako uživa i zna se zabaviti i šaliti na svoj račun pokazuje neprestano, i tu jednostavnost apsolutno obožavamo. "Ljubavi, dodji kući čeka te Porsche", poručila joj je prijateljica Mia Kovačić, a u simpatičnu prepisku se uključila i Nevena Rendeli. Objavila je Tajči i jedan poseban story koji bi lako mogle prigrliti mnoge žene. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Simpatičan video prikazuje ženu koja je, u stotoj godini, čini se, puna životne mudrosti pa je na pitanje koja je to tajna njezinih godina jednostavno odgovorila: "Oh, nemoj se udati."

"40 prošla, ostaje još 60", napisala je Tatjana u opisu ovoga posebnog, i smiješnog, savjeta.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Osim toga, objavila je voditeljica i simpatičan video koji su joj posvetili kolege s radija.

Možda vas zanima Tatjana Jurić: "Korona nije zaobišla ni mene, na radiju su mi vijenac već pripremili, iako božićni" Rubrika Life&style Life&style

"Ovo mora na moj zid! I to se bez glazbene podloge mora čuti! A Ivona iza kamere kojoj niš jasno nije! Pa upozorava! Značiiiii, kakvi su to kreteni, obožaaavam ih!", napisala je ispod objave koja prikazuje njezine kolege Hrvoja Kečkeša i Marka Bratoša te njihovu producenticu Doru Srdar dok joj s ljubavlju poručuju što joj to žele...

Oni su, naravno u svom stilu, poruku - odlučili sakriti, a pratitelji su bili oduševljeni! "Sve su rekli", "Najbolja čestitka ikad!", "Sretan rođendan draga Tajči, imaš super kolege koji te vole na svoj način kao i mi slušatelji", pisali su joj u komentarima. A uz ogromnu količinu ljubavi i smijeha, Tatjana je, vjerujemo, provela dan vrijedan pamćenja!

 

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0