Stars

Tajni agent Massimo priveo je "kradljivicu dijamanata" Tatjanu Jurić

  • Aquarius Records je na svom YouTube kanalu objavio novi spot Massima Savića za pjesmu 'Znam'
  • Massimo je u scenariju spota postao opasni tajni agent, a Tatjana kradljivica dijamanata
  • "Snimanje ovog spota je bilo zaista jedinstveno iskustvo", rekla je zgodna voditeljica

Naš proslavljeni pjevač Massimo Savić je za potrebe novog spota uskočio u ulogu opasnog tajnog agenta u bondovskom stilu. Društvo mu je pravila i "lijepa kradljivica dijamanata", voditeljica Tatjana Jurić. Radi se o spotu za pjesmu "Znam" čiju glazbu i tekst potpisuje Predrag Martinjak, a režije se uhvatio Radislav Jovanov-Gonzo. Massimo se vrlo brzo uživio u svoju novu ulogu s obzirom da se već susretao s glumom u kazalištu, filmu i brojnim spotovima.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

No, jednako se dobro snašla i zgodna Tatjana koja, kako kaže, i nije baš od glume. "Snimanje spota s ovom ekipom i ovako ozbiljnom radnjom i glumom je bilo zaista jedinstveno iskustvo, ali i veliki izazov na koji sam pristala samo zato što sam imala potpuno povjerenje u sve sudionike - od Gonza, do Massima i ostalih profesionalaca. S obzirom da baš i nisam od glume i ne znam glumatati, znam samo prenijeti emociju ako ju osjetim, moja prijateljica lijepo mi je rekla: 'Jurić, možda ne znaš glumiti, ali ovo je samo izašlo iz tebe". Zasluge prepisujem i Gonzu jer kažu da te redatelj ili proslavi ili upropasti, a ja sam na kraju jako zadovoljna kako je sve ispalo", rekla je Tatjana nakon odrađenog posla.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

I Massimo je zadovoljan postignutim, a najviše ga je oduševila Tatjanina pozitivna energija. "Bilo je divno snimati s Tatjanom. Oboje smo pozorno slušali Gonzove upute koji je zaista izvukao najbolje od nas. Pjesma je uz ovaj spot dobila jedan sasvim drugi oblik i nestrpljivo iščekujem reakciju publike", zadovoljno priča Massimo.

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

Pjesma "Znam" nalazi se na Massimovom hvaljenom albumu "Sada" kojim je rasprodao brojne koncertne dvorane u Hrvatskoj i regiji. Izašao je prije točno godinu dana, a Massima i ovoga ljeta očekuju brojni nastupi diljem naše obale, ali i izvan Hrvatske. Sve Massimove glazbene izazove i uspjehe možeš pratiti na njegovim društvenim mrežama ali i na miss7, ali najprije pogledaj spot i - javi dojmove!

 

 

 

 

 

 

Photo: miss7/pr

Komentari 0