Stars

Svijet nas voli! Brojne svjetske zvijezde odaju priznanje hrvatskoj reprezentaciji

Sarah Jessica Parker, Dwayne Johnson, Shakira i mnoge druge planetarno popularne zvijezde se slažu da je naša reprezentacija postigla čudesan uspjeh - zasluženo!

U sinoćnjem finalu Svjetskog prvenstva bilo je napeto, pogotovo za Hrvatsku koja je postigla povijesni uspjeh. Biti drugi na svijetu nije mala stvar, a mnogi nisu krili ponos koji se ipak izmiješao s tugom jer smo bili korak do zlata. Ali nitko ne bi trebao biti tužan. Odmah nakon utakmice svijet je obišla slika na kojoj piše - ''Francuzi su možda osvojili prvenstvo, ali Hrvati su osvojili naša srca''. 
 


Poznata glumica Reese Witherspoon se i ovog puta oglasila na Twitteru. Kao i nakon utakmice Hrvatska i Engleska kad je napisala da jedva čeka finale te da je uzbuđena. Iako je na kraju čestitala Francuskoj, tijekom utakmice je podijelila tweet koji se odnosio upravo na nas. 

 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter  
Sarah Jessica Parker, popularna Carrie iz serije ''Seks i grad'' na svom Instagram profilu čestitala je Luku Modriću koji je proglašen najboljim igračem ovog prvenstva, a i njegovom kolegi Mbappéu koji je proglašen najboljim mladim igračem, rekavši kako su u njen dom obojica unijeli puno uzbuđenja. 

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Meryem Uzerli koja nam je poznata po ulozi Hurem u turskoj seriji ''Sulejman Veličanstveni'' trenutno se nalazi na odmoru u Dubrovniku pa je tako uživala u navijačkoj atmosferi, a pohvalila se i na Instagramu.

 

Eva LaRue koja je do nedavno bila u Hrvatskoj na odmoru, poželjela je sreću našim nogometašima uz poruku da bi voljela da je u Hrvatskoj. 
 

 

Objavu dijeli Eva LaRue (@imevalarue)

Dwayne Johnson poznatiji kao '' The Rock'' također je čestitao Hrvatskoj i poručio Hrvatskoj da će se vratiti jača. 

 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter

Među čestitarima našla se i popularna Shakira koja čestita Hratskoj na odličnom prvenstvu.

 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter  

Naravno, nije moglo proći bez stranih zvijezda hrvatskih korijena. Tako je na Twitteru čestitao i proslavljeni UFC borac Stipe Miočić koji je ponosan na naše dečke. A glumica hrvatskih korijena Stana Katic ponosna je na to kakvo su srce pokazali naši.
 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter

 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter

Na Instagramu našim dečkima je čestitala Tamara Ecclestone, kći Bernie Ecclestonea, bivšeg direktora Formule 1 i Hrvatice Slavice Ecclestone. Napisala je kako je ponosna na rodnu zemlju njene majke koja je pokazala srce i nije odustala. 

Možda vas zanima Kakav ponos! Pogledaj koje su sve svjetske zvijezde čestitale Hrvatskoj! Rubrika Stars Stars


Čestitala nam je i indijska manekenka Diana Penty koja je u ovom finalu navijala za Hrvatsku, te je napisala kako je njeno srce uz nas. 

 | Autor: Printscreen/Twitter Printscreen/Twitter  

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0