Stars

Kakav ponos! Pogledaj koje su sve svjetske zvijezde čestitale Hrvatskoj!

Nezapamćena atmosfera nakon nogometnog okršaja Hrvatske i Engleske nije zaobišla ni slavne. Reese Whiterspoon, Paulo Coelho, Eric Bana, Snoop Dogg i Russell Crowe samo su neki od brojnih celebrity čestitara našoj reprezentaciji

Razočarenje je sinoć preplavilo Englesku, a mi ne možemo reći da nam je žao. 

Ni popularnoj Plavuši s Harvarda, prekrasnoj Resse Witherspoon, nije preostalo ništa drugo nego da nam čestita. Uzbuđena je, piše, zbog skorog finala. Možemo li pretpostaviti da će navijati za nas? Na svom twitteru napisala je: ''Kakva utakmica! Obje ekipe jako su se borile, ali čestitam Hrvatskoj! Uzbuđena sam zbog finala!''

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Oduševila nas je Snoop Doggova objava. Bez dodatnih komentara i suvišnih riječi, objavio je sliku na kockastom dresu. Prisjetili smo se da je to zapravo fotka s pričom vrijednom pričanja. 24 sata piše da je nastala je prije 10 godina na dan Snoopova koncerta u zagrebačkom Domu sportova. Članovi HNS-a tada su mu poklonili dres s brojem devet, na kojem piše njegovo ime. Otada ga pjevač koristi kada gleda naše utakmice, a inače mu, kaže, stoji na zidu studija. U spotu za pjesmu ''That Good'' 2011. godine pojavio se i u dresu, a reper je svojevremeno izjavio da mu je u Hrvatskoj uvijek super, a da mu je najdraži dres koji je dobio.

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Čestitao nam je i slavni australski glumac Russell Crowe. Na Twitteru je na početku napisao: ''Loša sreća, Engleska. Čestitke Hrvatskoj, predivno postignuće.'' 

S Twitter profila Croatia full of life uzvratili su mu čestitke, a on je ljubazno repostao fotografiju Galešnjaka, našeg otoka u obliku srca. Mi smo se baš raznježili!

 

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Mark Wahlberg, američki glumac i bivši glazbenik, pratio je prethodnu utakmicu Hrvatske i Rusije. Objavio je video Rakitića kako daje posljednji penal dramatičnog okršaja. S obzirom da smo saznali da Wahlberg ima i irskih korijena, ne bismo se čudili da je sinoć strastveno navijao.

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Eric Bana, australski filmski glumac koji ima i hrvatsko-njemačke korijene, sinoć je uočio da je dobra prilika da se toga prisjeti: ''Mogla bi biti dobro vrijeme da prizovem moje hrvatsko nasljeđe. Čestitke, Hrvatska, učinili ste mog tatu vrlo sretnim čovjekom danas.''

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ako ste mislili da nismo pokrili sve vrste poznatih i slavnih, dopusti da te potpuno šokiramo. Čestitao nam je i jedan od najpoznatijih živućih pisaca - Paulo Coelho. Autor bestselera Alkemičar na Twitteru je podijelio sliku Luke Modića uz tekst: ''Idemo Hrvatska''.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Za Hrvatsku je sinoć i navijala jedna od najpoznatijih fitness trenerica - Jen Selter. Ona se poslovno našla u Hrvatskoj u najbolje moguće vrijeme, a na strastveno navijanje navukla se u društvu naše fitness trenerice Martine Boščić i Marija Valentića.

 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss) on

I naše zvijezde su slavila! Prije utakmice, Severina se prisjetila svoje Djevojke se sela, himne reprezentacije 1998. godine. Podijelila je nostalgični video i poželila sreću našim dečkima. Obistinile su joj se želje pa je nakon utakmice na Instagramu je objavila stariju sliku s kapetanom Lukom Modrićem i Marijom Mandžukićem te poručila da se tako postaje prvak svijeta. 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Stjepan Hauser utakmicu je gledao u Londonu. S obzirom na nabijanu atmosferu u engleskom glavnom gradu, moramo priznati da je Hauser uistinu zariskirao kad je obukao dres i krenuo u šetnju na dan utakmice.  Nadamo se da je živ, zdrav i spreman da pokaže da, osim nogometne senzacije, imamo i glazbenih talenata dovoljno barem za dvije momčadi.

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Luka Bulić probudio se u šoku i nevjerici. Mi priželjkujemo da se brzo ustane jer finale zaslužuje najbolji Bullhit svih vremena! Opjevao je i lijepe i ružne dane, posebno one sportske, pa se s razlogom nadamo catchy pjesmici o Francuzima. 

 

A post shared by Luka Bulić (@lukabulic) on

Andrea Andrassy sve je nasmijala objavivši sliku kraljice Elizabete odjevene u kockice. Znamo da je kraljica prava obožavateljica živih boja, a uzorak nosi tako rijetko. Ovo bi bila baš dobra zgoda da se okrene varijaciji na temu popularnog gingham uzorka. 

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Možda vas zanima Ovako slave supruge i djevojke naših nogometaša! Rubrika Stars Stars

I mi danas uživamo u kockastom ludilu i ne možemo si pomoći - pričamo samo o nogometu. Uzimamo si to pravo, jedan je ovakav dan. Iščekujemo finale i upravo smo na wishlistu dodali jednu haljinicu:

 

A post shared by Boudoir © (@boudoir_boudoir) on

 

Photo: miss7

Komentari 0