Stars

Sve tri kćeri Sylvestera Stallonea prave su ljepotice, ne možemo se odlučiti na koga više sliče

  • Sylvester Stallone je ponosni otac svojih triju kćeri, a jedna od njih kreće očevim stopama u svijet filma
  • Legendarni Rocky veoma je ponosan na kćeri te svoje pratitelje ponekad i razveseli pokojom obiteljskom fotografijom
  • Ne možemo reći koja iz sestrinskog trija je najljepša, no sve tri djevojke plijene pažnju gdje god se pojave

Kćeri Sylvestera Stallonea pojavile su se na projekciji filma "Ponoć u Switchgrassu" i pokazale kako izgledaju apsolutno zapanjujuće. Sistine Stallone (23), Sophia Rose Stallone (24) i Scarlet Rose Stallone (19) oduševile su prisutne. Sestrinski trio prisustvovao je na projekciji filma kako bi podržale Sistine, koja se u filmu pojavljuje zajedno s Megan Fox. 

Jennifer Lopez Možda vas zanima JLo jednom fotkom ‘zatvorila usta’ svima koji su se obrušili na ljepotu njezine kćeri Emme Rubrika Stars Stars

Sistine Stallone, 23-godišnja glumica ukrala je show, noseći kratku zelenu svilenu haljinu i par zadivljujućih zlatnih cipela. Sistine je krenula očevim stopama te smo je već mogli vidjeti na filmskom platnu 2019. godine u hororu "Pakao pod morem 2", a "Ponoć u Switchgrassu" njezin je najnoviji filmski pothvat. Sistine se okušala i u modnom svijetu, te je krasila naslovnicu modnog časopisa Elle, a već s 19 godina prošetala je i Chanelovom pistom.

Ova djeca su apsolutna kopija svojih slavnih roditelja, da ne povjeruješ koliko su slični

Iako Stallonea poznajemo kao nepobjedivog borca i ratnika zahvaljujućim njegovim legendarnim ulogama u "Rockyju" i "Rambu", za svoje mezimice glumac je itekako mekog srca. "U kući prevladavaju žene, pa mi je bolje da šutim i ne izazivam nevolje", našalio se prilikom jednog intervjua. 

Sve tri kćeri glumac je dobio s bivšim modelom Jennifer Flavin, s kojom je u braku od  1997. godine. Sophia i Scarlet vole uživati ​​u središtu pozornosti, baš kao i tata, te na svojim društvenim mrežama često dijele svoje fotografije i događaje iz privatnog života. Zvijezda filma "Rocky" također se voli pohvaliti svojim kćerima.

Glumac je nedavno podijelio slatku obiteljsku fotografiju sa suprugom Jennifer i kćerima povodom mature njihove kćeri Scarlet. Scarlet je najmlađa od sestara i kako to obično biva, miljenica je obitelji. Scarlet se aktivno bavi sportom, točnije atletikom, na što je njezin otac veoma ponosan.

I doista su lijepa obitelj, ali nikako se ne možemo odlučiti na koga kćeri više sliče? Imaju nešto očevo i majčino, ali jedino što možemo konstatirati je da su sve tri prekrasne.

Sean Penn s kćeri Dylan Možda vas zanima Sean Penn pohvalio se prelijepom kćerkom: sliči li ti više na tatu ili mamu - Kelly iz Santa Barbare? Rubrika Stars Stars

Povodom njezinog rođendana uputio joj je dirljivu čestitku u kojoj je napisao: "Sretan rođendan našoj nevjerojatnoj kćeri, nadarena si, skromna i velikodušna. Volimo te više nego što se može izreći."

Najstarija kćer poznatog glumca Sophia je studirala komunikacije na Sveučilištu Južne Kalifornije. Vodi svoj podcast pod nazivom "Unawaxed" sa sestrom Sistine, a posvećena je zdravom načinu života i prehrani zbog urođene mane na srcu. Sophia je bila Miss Zlatnih globusa zajedno sa svojim sestrama Sistine i Scarlet na dodjeli nagrada 2017. godine, a kao i njezine sestre obožava svog oca s kojim često dijeli zajedničke fotgrafije.

Photo: Screenshot/geekycraze.com

Komentari 0