Stars
Jennifer Lopez

JLo jednom fotkom ‘zatvorila usta’ svima koji su se obrušili na ljepotu njezine kćeri Emme

  • Emme i Max, blizanci Jennifer Lopez, u veljači su navršili 13 godina, a često se mogu vidjeti i u društvu mame
  • Mnogi tako ne propuštaju komentirati tinejdžere, ali čini se kako u zapažanjima nisu baš naklonjeni Emmi
  • Nakon prilično uvrjedljivih i neosnovanih komentara odličnu poruku poslala je Jennifer prekrasnim selfijem 

Blizanci latino dive Jennifer Lopez postali su tinejdžeri i sve više pokazuju svoju individualnost. Fanovi i korisnici društvenih mreža ne propuštaju komentirati izgled Emme i Maxa koje je Jennifer dobila u braku pjevačem Marcom Anthonyjem, a čini se kako su si dopustili bezobrazluk da posebno budu okrutni prema 13-godišnjoj Emme.

Možda vas zanima Ne želi izgledati poput majke! Emme, kći Jennifer Lopez mnoge je iznenadila promjenom izgleda Rubrika Stars Stars

Naime, mediji su izvještavali o gnjusnim komentarima na račun izgleda djevojčice koja često mami pravi društvo, a neki su išli toliko daleko da su kreirali zapravo prave uvrede koje najviše govore o autorima istih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

‘’Jadna, sliči na tatau’’ Na koga li je ovakva’’, ‘’Ono kad ti je mama Jennifer Lopez, a ti izgledaš ovako’’, neki su od zaista uvrjedljivih komentara. 

Dušobrižnike koji niti ne vode računa kako neutemeljene i zlobne opaske mogu ostavljati posljedice kod djece u razvoju definitivno bi trebao ‘razoružati’ selfi koji je objavila ponosna mama Jennifer. 

Jennifer Lopez podijelila je rijetku fotografiju s mlađom sestrom, a strka se opet digla oko Afflecka

Na svom je Instagram profilu pokazala fotografiju na kojoj zajedno s kćeri nosi najljepše adute koji krase nečije lice - sreću i osmijeh

Pjevačica je pozirala s blago valovitom kosom, avijatoricama i naušnicama u obliku velikih ringova. Prirodnim i lijepim izgledom pohvalile su obje dame na slici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

‘’Ovo je tako slatko’’, ‘’Blizanke’’, ‘’Emme tako brzo raste’’, ‘’Tako ste lijepe’’, ‘’Slatkica’’, ‘’Ona je definitivno tvoja kopija’’, ‘’Izgledate kao blizanke’’, neki su od komentara. 

Zajednički dom? Pogledaj luksuznu vilu od 413 milijuna kuna koju razgledavaju Jennifer Lopez i Ben Affleck

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Iako su neki Emme na fotografiji usporedili s mamom, tinejdžerka stilom kraćom plavom kosom, trapericama i baggy odjećom u posljednje vrijeme izražava i svoju buntovnu stranu.

"Super mi je što ne želi izgledati kao mama, ima svoj stil!", istaknula je jedna od obožavateljica o divnoj Emme. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0