Stars

Ne želi izgledati poput majke! Emme, kći Jennifer Lopez mnoge je iznenadila promjenom izgleda

  • Kći pjevačice Jennifer Lopez mnoge je iznenadila transformacijom svog izgleda i preobrazbom u buntovnu tinejdžericu
  • Trinaestogodišnja Emme značajno je skratila kosu, a primjetna je i osjetna promjena u stilu odijevanja
  • Dio obožavatelja uvjeren je kako je to normalna faza u odrastanju, a čini se kako je majka Jennifer podržava u ovom eksperimentu

Brojni obožavatelji latino dive Jennifer Lopez ostali su iznenađeni posljednjim paparazzo fotografijama koje otkrivaju veliku transformaciju u izgledu njezine kćeri Emme Maribel Muñiz. Djevojčica je u veljači proslavila 13. rođendan, a poput brojnih tinejdžerica odlučila je pokazati svoju buntovnu stranu. Skratila je svoju dugu crnu kosu, a primjetna je i značajna promjena u stilu odijevanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Možda vas zanima Ovo proljeće i ljeto nosi se saten: Pronašli smo genijalne haljine, suknje, hlače... Rubrika Moda Moda

Mnogi su tako primijetili da je Emme suša suprotnost njezine majke Jennifer te kako izgleda starije od brata blizanca Maxa. Naravno, bilo je i onih koji ovu transformaciju smatraju tek fazom kroz koju djevojčica prolazi.

"Njena djeca izgledaju normalno, pogotovo njezina kćerka u koju sam se tako odijevala kad sam bila u njezinim godinama. Morate je prestati nazivati ​​ružnom, svi prolazimo kroz faze i eksperimentiramo s izgledom", istaknula je jedna obožavateljica, dok je druga dodala: "Super mi je što ne želi izgledati kao mama, ima svoj stil!"

Jennifer Lopez podijelila je obiteljsku fotografiju s kćeri Emme i mamom Guadalupe - koliko ti sliče?

A po svemu sudeći, ovu iznenadnu promjenu izgleda podržava i majka Jennifer. Pjevačica je u više navrata naglasila kako je iznimno ponosna na svoju djecu koju je dobila u braku s pjevačem Marc Anthonyjem. Iako je njihov brak doživio krah te su ljubavnu sreću pronašli u novim vezama, djecu se trude odgajati zajedničkim snagama.

''Bog mi je povjerio ovaj najveći blagoslov u mom životu. Poslao mi je moje divne blizance, moje bebe, moju ljubav i život u dvoje sitnih ljudskih bića. Odmah sam osjetila povezanost, preplavile su me emocije i postala sam najsretnija žena na ovom svijetu", napisala pjevačica jednom prilikom na svom Instagramu.

Kći Heidi Klum izgleda poput sestre blizanke svoje mame, pogledaj zajedničke fotke tinejdžerke i slavnog modela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Premda je ovakva transformacija izgleda tipična za djevojke njezine dobi, Emme se po pojedinim crticama iz svoje biografije ipak razlikuje od svojih vršnjakinja. Zahvaljujući slavnim roditeljima dobila je priliku nastupati na  koncertima (poput Super Bowla) i gostovati u videospotovima, a već se okušala i kao spisateljica. Ostaje vidjeti kamo će je odvesti životi put, ali jedno je sigurno - Emme ne želi biti majčina kopija.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    neće joj biti lako u životu, ona ovakva kakva je, a mama ljepotica