Stars

Jennifer Lopez podijelila je rijetku fotografiju s mlađom sestrom, a strka se opet digla oko Afflecka

  • Iz njezinih pjesama znamo da  je Jennifer Lopez bliska sa svojom obitelji i vezana uz Bronx gdje je odrasla
  • Jennifer je srednja od triju sestra iz svoje obitelji, a Lynda Lopez, najmalađa, upravo je proslavila rođendan
  • Jennifer je tom prilikom podijelila njihove fotografije, a na rođendansku večeru povela je i Bena Afflecka

Zvijezda je jedna od triju sestara. Leslie Lopez, najstarija, živi relativno privatnim životom. Lynda Lopez, najmlađa u obitelji, novinarka je, autorica i producentica. Također je upravo proslavila 50. rođendan (kako bi mi rekli okrugli) koji je njezina srednja sestra proslavila prošle godine. U čast sestrinog rođendana, Jennifer Lopez podijelila je nekoliko selfieja sa sestricom Lyndom, a obiteljska povezanost i dalje je jaka. Jenniferin ponovni susret s bivšim zaručnikom Benom Affleckom učinio je Lyndinu rođendansku večeru viralnom.

Možda vas zanima Ne želi izgledati poput majke! Emme, kći Jennifer Lopez mnoge je iznenadila promjenom izgleda Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer je na Instagramu podijelila srdačnu rođendansku čestitku svojoj sestri na Instagramu. "Moja sestra ... volim te ... ti si i uvijek si bila moja originalna bestie... moj partner u zločinu... Ona koja me uvijek podržavala u dobrim vremenima i hrabrila u teškim. Ti si briljantni, sjajni anđeo na zemlji čistog srca i istinski lijepe duše. Zaslužila si sve najbolje u životu i na tvoj rođendan želim ti mir, zdravlje, sreću, uspjeh i najvažnije... svu ljubav koju bi tvoje srce ikad moglo poželjeti. Sretan rođendan", napisala je pjevačica u opisu.

Masaža Možda vas zanima Nije samo stvar ugode: Evo što masaža može učiniti tvom tijelu Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Uključila je dvije njihove fotografije na kojima se smješkaju i zajedno poziraju na Lyndinom rođendanu. Iako nije toliko prepoznatljiva kao njezina sestra superzvijezda, Lynda je već desetljećima u medijima. Bila je radijska voditjica, televizijska voditeljica i voditeljica vijesti. Također je napisala knjigu AOC: Neustrašivi uspon i snažna rezonancija Aleksandrije Ocasio-Cortez o životu i karijeri latinske političarke iz New Yorka.

Istraživanja su potvrdila: žene s oblinama, većih konfekcijskih brojeva su sretnije i dulje žive!

Lyndina večera povodom 50. rođendana postala je meta za tračeve kad je Jennifer povela novog starog dečka Afflecka. I dok su glasine o njihovom pomirenju do ovog trenutka uglavnom poticala mutne slike paparazza ili izvori koji tvrde da su na istom mjestu, na Lyndinoj večeri bilo im je ugodno. Paparazzi su objavili nekoliko fotografija na kojima se dvojac ljubi tijekom obiteljske zabave u miamijskom restoranu Nobu, što u velikoj mjeri dokazuje da se Bennifer legitimno vraća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez Možda vas zanima Ovo je trenutno najpopularniji način nošenja šiški, a dobro to zna i J. Lo Rubrika Beauty Beauty

Jenniferine sestre nisu dale puno intervjua o njoj tijekom godina, ali  Oprah Winfrey uspjela je natjerati ih da se otvore još 2002. godine. "Kao dijete Jen je bila kolovođa", rekla je Leslie. "Sve što je izmišljeno obično je bila njezina ideja."

"Svi su ti ljudi ovdje da vide moju glupu sestru, jedina mi je misao koja mi prolazi kroz glavu", rekla je Lynda kad je vidjela komešanje gdje god Jennifer dođe.

Photo: Instagram@jlo

Komentari 0