Stars
Sean Penn s kćeri Dylan

Sean Penn pohvalio se prelijepom kćerkom: sliči li ti više na tatu ili mamu - Kelly iz Santa Barbare?

  • Sean Penn zaista je imao razloga da puca od ponosa na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu 
  • Na 74. izdanju prestižnog  festivala, koji je započeo 06. srpnja a trajat će sve do 17. srpnja, slavni glumac pojavio se u društvu svoje djece s kojima glumi u filmu 'Flag Day'
  • Posebno divno je izgledala i njegova kći Dylan kojoj su mnogi komplementirali na originalnosti, ali i ljepoti koju su usporedili s onom njezine slavne mame Robin Wright

Crveni tepih filmskog festivala u Cannesu sigurno je dobar razlog za da se pokažu najbolji aduti, a za glumca Sheana Penna osim neočitog izgleda u odijelu u poznijim godinama razlog zadovoljstvu je i njegova lijepa kći Dylan Penn. Dobio ju je u braku s glumicom Robin Wright, zvijezdom serije Kuća od karata i brojnih drugih filmova, a pamtimo ju i kao Kelly iz Santa Barbare.

Možda vas zanima Prekrasna Monica Bellucci pozirala je za naslovnicu Voguea sa svojom kćeri, izgledaju kao sestre Rubrika Stars Stars

Glumac je sigurno ponosan na svoju lijepu kći koja je zablistala u maloj crnoj haljini sa šlepom i zanimljivim pojasom na kojem su šljokičastim detaljima naglašeni obrisi građevina. Uz haljinu bez naramenica Dylan je kombinirala uz crne stiletto sandale koje su imale zanimljiv detalj u obliku mašne. Svoju blond kosu s razdjeljkom an stranu Dylan je jednostavno raspustila, a dojam glamura donijela je crvenim ružem za usne. 

Kći Bona Voxa prelijepa je glumica koju mnogi jedva čekaju vidjeti u Netflixovoj seriji

Izdanjem pomalo otkačenim za crveni tepih pohvalila se i na svome Instagram profilu. Mnogi su komplementirali modelu i glumici, a našlo se i onih koji su zaključili kako svoju ljepotu duguje majčinim genima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

‘’Tatina mezimica, a lijepo lice ima na mamu’’, ‘’Čestitam na uspjehu. Lijepa si kao svoja mama’’, ‘’Predivna’’, Koja prirodna izvedba, kako na filmu, tako i na crvenom tepihu’’, izgledaš kao svoja prekrasna mama’’,  ‘’Zračiš unutarnjom ljepotom’’, samo su neki od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Glumac i njegova 30-godišnja kći izgledali su sjajno dok su promovirali film 'Flag Day' kojeg su oboje režirali, a u njemu i ponijeli uloge. Seanu se crvenom tepihu pridružio i 27-godišnji sin Hopper koji je također zaigrao u filmu.  

Kći Johna Travolte od punašne djevojčice izrasla je u pravu ljepoticu, a ima nešto tatino u licu

Njegova djeca u stvarnom životu  ponijeli su iste uloge i u filmu, a Sean glumi Johna Vogela, oca koji živi dvostruki život pa, između ostalog, preuzima ulogu pljačkaša banke i krivotvoritelja kako bi kćeri osigurao život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Osim ljepote od svojih roditelja Dylan je izgleda naslijedila i talent za glumu pa ćemo možda i više viđati na platnima. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0