Stars

Kći Bona Voxa prelijepa je glumica koju mnogi jedva čekaju vidjeti u Netflixovoj seriji

  • Lijepu i talentiranu glumicu Eve Hewson mnogi jedva čekaju vidjeti u novoj Netflixovoj seriji
  • Publiku je već osvojila i ulogama na velikom platnu, ali i svojom skromnošću
  • Naime, kći Bona Voxa omiljena je kolegama baš zbog toga što nikada ne ističe svoje podrijetlo niti smatra da bi zbog njega trebala imati zasluge

Izgleda kako talent glumice Eve Hewson svijet jedva čeka vidjeti, a mnogi smatraju da, barem po pitanju slave, 29-godišnja glumica kreće stopama svog tate, pjevača grupe U2, Bona Voxa. Iako nije rokerica poput svog oca, mlada Eva polako ali uvjerljivo razvaljuje pred kamerama. Do sada je već pokazala svoj glumački talent, a mnogi s nestrpljenjem očekuju i njezin nastup u šestodijelnom dramskom serijalu 'Behind Her Eyes' koji na Netflixu kreće 17.veljače. 

Možda vas zanima Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda Rubrika Stars Stars

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Eva će glumiti prevarenu ženu u serijalu u čijem je središtu priče samohrana majka koja se upušta u vezu sa svojim šefom, oženjenim psihijatrom. Problem će u serijalu, koji je snimam prema predlošku istoimene novele Sarah Pinborough, nastati kada se sprijatelji s njegovom suprugom

Angažmanom Irkinje koja je visoka samo 155 cm, oduševljena je i ekipa serijala 'Behind Her Eyes' kako je glumica poznata kao iznimno pristojna, kolegijalna i vrijedna. Mnogi u oduševljeni i njezinom samozatajnošću i činjenicom da nikad ne  ističe kako je kćer slavnog oca. 

''Roditelji mi ne daju novac za život. Želim ga sama zaraditi'',  rekla je po završetku njujorške filmske Akademije.

Mlada glumica se može pohvaliti i iskustvom na velikom patnu na kojem je debitirala s 20 godina u filmu 'This Must Be the Place' uz Seana Penna. Gledatelji je možda više pamte u ulozi djeve Maron u filmu 'Robin Hood' iz 2018. Koji je dijelom sniman i u Dubrovniku. A prošle godine ponijela je glavnu ulogu u dramskom serijalu 'The Luminaries' koji se, između ostalog, prikazivao i na BBC-u.

Medijima je ispričala kako je njezin otac oduševljen njezinim uspjehom,a velika joj je podrška majka Ali koja je u braku s Bonom već 39 godina. Eve ima stariju sestru te dva mlađa brata. 

Prilično je samozatajna i kada je riječ o ljubavi. Do sada je jedino priznala vezu s glumcem Jamesom Laffertyjem, najpoznatijim po ulozi Nathana Scotta u seriji "Tree Hill" koja se okončala 2015.godine. 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lipotica