Stars

Sva vjenčanja i turbulentni brakovi sestara Kardashian

  • Novo vjenčanje u obitelji Kardashian je iza nas - najstarija sestra Kourtney i glazbenik Travis Barker su (ponovno) stali pred oltar
  • Par se vjenčao čak 3 puta, a posljednja se ceremonija održala u Italiji proteklog vikenda
  • Donosimo ti sva vjenčanja i brakove najpoznatijih sestara na svijetu!

Sve je počelo snimkom seksa, a onda je preraslo u višemilijunsko carstvo izgrađeno na društvenim mrežama. Da, govorimo o najpoznatijim sestrama današnjice - Kardashian/Jenner. Njihov život otvorena je knjiga i upravo zato što dijele svaki svoj trenutak - i dobar i loš s ostatkom svijeta, uspijevaju već godinama uspješno zadržati interes javnosti. A jedna od javnosti interesantnijih stvari su njihovi turbulentni ljubavni odnosi i ekstravagantna vjenčanja. 

Možda vas zanima 8 puta kad je obitelj Kardashian iskoristila skandal za vlastitu promociju Rubrika Stars Stars

Posljednje vjenčanje u obitelji je ono najstarije sestre, Kourtney Kardashian i bubnjara Travis Barkera. Od raskošnih afera do intimnih obiteljskih ceremonija, jedna je stvar sigurna: klan Kardashian zasigurno zna kako organizirati svadbu. Donosimo ti, kronološkim redom, sva vjenčanja u obitelji Kardashian, počevši od onog posljednjeg,

Kourtney Kardashian i Travis Barker, 2022. 

Paru koji puni medijske stupce svojim (ponekad pretjeranim) izljevima nježnosti u javnosti ovo je treće vjenčanje ove godine. Prvi put vjenčali su se nabrzaka u crkvici u Las Vegasu, no ispalo je da za to vjenčanje nisu dobili potrebnu dozvolu. Fotke pijanog novovjenčanog para u kožnim jaknama s matičarom odjevenim u Elvisa brzo su postale viralne.

"Jednom davno u zemlji daleko, daleko (Las Vegas) u 2 sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njezin zgodni kralj odvažili su se u jedinu otvorenu kapelu s Elvisom i vjenčali se (bez dozvole ). Vježbom do savršenstva," napisala je Kourtney. Par je prošli tjedan imao intimno civilno vjenčanje u SAD-u, uz samo nekoliko bliskih prijatelja i članova obitelji. Ubrzo su isplivale i prve fotografije na kojima se mogla vidjeti mladenkina netradicionalna, kratka vjenčanica. 

 | Autor: Instagram @TravisBarker Instagram @TravisBarker

Već ovog vikenda su organizirali raskošnu svadbu u talijanskoj oazi za slavne - Portofinu. Sudeći po fotografijama, čini se kako vježba uistinu vodi do savršenstva. 

 | Autor: Instagram @kourtneykardash Instagram @kourtneykardash Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se u Portofinu, Italiji

Kourtney se odlučila za kratku vjenčanicu i dugački veo talijanskog brenda Dolce & Gabbana, a Barker je odjenuo elegantno crno odijelo, također talijanskog dizajnerskog dua.

Kim Kardashian i Kanye West, 2014.

Najpoznatija od sestara, Kim Kardashian, udavala se tri puta. A obzirom da se nedavno razvela od posljednjeg supruga, Kanye Westa i u novoj je sretnoj vezi s komičarem Peteom Davidsonom, svakako od nje možemo očekivati da još barem jednom stane pred oltar. No, vratimo se na njeno posljednje vjenčanje koje je izazvalo ogroman interes medija i javnosti - ono s Kanyem Westom.

Italija je bila izbor i za ove mladence, a par se vjenčao u Forte di Belvedere u Firenci, u svibnju 2014. Odjevena u svadbenu haljinu Givenchy po mjeri, mladenku je do oltara otpratio njezin (tada još) očuh Bruce Jenner. Iako vjenčanje nije bilo veliko (samo 100 uzvanika), ući će u povijest kao jedno od najekstravagantnijih vjenčanja poznatih i slavnih, a stajalo je gotovo 3 milijuna dolara. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Vjenčanje je uključivalo probnu večeru u, ni manje ni više, nego Versajskoj palači, Andreu Boccellia koji je pjevao Ave Maria dok je Kim hodala prema oltaru, kao i nastup Lane del Rey. Zar je netko uopće očekivao išta manje senzacionalno od Kanye Westa?

Khloe Kardashian i Lamar Odom, 2009.

Nakon samo mjesec dana veze, Khloe Kardashian udala se 27. rujna 2009. godine u Los Angelesu za košarkaša Lakersa Lamara Odoma. Vjenčanje je održano u kući obiteljskog prijatelja Irvinga Azoffa, a samo vjenčanje su prenosili na televiziji. Khloe je nosila pripijenu haljinu Vere Wang bez naramenica i svileni pojas boje lavande.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Vjenčanje Khloe Kardashian i Lamar Odoma, 2009.

Dvije sestre, Kim i tada trudna Kourtney, nosile su pripijene svilene haljine u različitim nijansama ljubičaste. Slavni gosti na raskošnom vjenčanju bili su Kobe Bryant, Chelsea Handler i Lala Vazquez. I na ovom je vjenčanju Bruce Jenner (danas Caitlyn Jenner) prošetao svoju najmlađu pokćerku do oltara.

Par je imao iznimno turbulentnu vezu koju su obilježile Lamarove česte prevare i prekidi para, međutim Khloe bi mu svakoga puta oprostila. Ipak, 2015. godine je predala zahtjev za razvod i njihov brak se službeno okončao sljedeće godine.

Kim Kardashian i Kris Humphries, 2011.

Najkraći brak u obitelji Kardashian, i jedan od kraćih brakova uopće, između Kim Kardashian i Krisa Humphriesa trajao je 72 dana. Iako njihov brak nije potrajao ni 3 mjeseca, njegova snimka traje zauvijek jer se i ovo vjenčanje prenosilo na televiziji, u epizodi najpoznatijeg realityija Keeping Up With The Kardashians.

Kaitlyn Jenner (tada Bruce) je mladu dovela do oltara.

 | Autor: E!News E!News Uskoro nakon vjenčanja krenule su nevolje u raju, a Kim je javno (u realityu KUWK) govorila kako je pogriješila. Mnogi su tada spekulirali da je čitavo vjenčanje bila farsa, a čini se kako je isto mislio i sam mladoženja. Naime, Humphries je podnio zahtjev za poništenje, navodeći "obmanu" kao razlog i tvrdio je da se Kim za njega udala isključivo zbog TV gledanosti.

Kim Kardashian i Damon Thomas, 2000.

Za ovaj brak Kim Kardashian znaju samo najveći fanovi jer seže u eru 'prije famozne snimke' i 7 godina prije nego se uopće počeo prikazivati reality emisija Keeping Up With The Kardashians. Kim je tada imala samo 19 godina i bila nepoznata javnosti. Reality zvijezda je tada radila kao prodajna pomoćnica u trgovini Body u Los Angelesu, a Damon Thomas je bio 10 godina stariji glazbeni producent. Par se vjenčao u Las Vegasu 2000. godine, a prekinuli su tri godine kasnije, nakon što ga je Kim optužila za zlostavljanje.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Tijekom epizode KUWTK rekla je kako je bila na ekstaziju one noći kad se udala za Damona Thomasa. Reality zvijezda je dodala da nije donosila najbolje odluke dok je konzumirala drogu. “Jednom sam uzela ecstasy i oženila sam se. Drugi put kad sam ga uzela, napravila sam seks snimku. Kao, sve loše bi se dogodilo.”

Ovo su (za sada) svi brakovi sestara Kardashian od kojih je za većinu zaslužna najpoznatija sestra u obitelji, Kim Kardashian. Ostaje za vidjeti koja je sljedeća, Khloe, Kim ili neka od mlađih sestri Jenner? 

Photo: Instagram @kourtneykardash

Komentari 0