Stars
Kourtney Kardashian i Travis Baker službeno se vjenčali u Santa Barbari

Kourtney Kardashian i Travis Baker službeno se vjenčali u Santa Barbari, procurile prve fotke

  • Kourtney Kardashian i Travis Barker zakonito su se vjenčali nakon nelegalnog vjenčanja u Vegasu  
  • Reality TV zvijezda i bubnjar su se legalno vjenčali u Santa Barbari uz nekoliko bliskih prijatelja i članova obitelji
  • Travis Barker i Kourtney Kardashian zaručili su se u listopadu 2021. nakon manje od godinu dana veze

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar Travis Barker zakonito su se vjenčali. Kourtney (43) i Travis (46) vjenčali su se u Santa Barbari u Kaliforniji na maloj ceremoniji uz samo nekoliko bliskih prijatelja i članova obitelji. Ubrzo su isplivale i prve fotografije na kojima se mogla vidjeti mladenkina netradicionalna, kratka vjenčanica. 

Magazin People izvijestio je da par namjerava održati veću ceremoniju u Italiji.

Možda vas zanima Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se nabrzaka, u kapelici u Las Vegasu. Vjenčao ih je Elvis Rubrika Stars Stars

 | Autor: profimedia profimedia

"Morali su se prvo legalno vjenčati prije svog velikog talijanskog vjenčanja, koje će se dogoditi vrlo brzo", rekao je izvor. "Svi detalji su dogovoreni i cijela obitelj, uključujući svu djecu, jako je uzbuđena."

Zakoniti brak uslijedio je nakon "probnog" braka koji je par sklopio u kapeli u Las Vegasu početkom travnja. Tada su Kardashian i Baker potvrdili da njihovo vjenčanje nije bilo legalno, jer nisu imali dozvolu za brak.

Pete Davidson je zvijezda nove H&M kampanje i unosi svježu energiju muškoj kolekciji Možda vas zanima Dečko Kim Kardashian, Pete Davidson zvijezda je nove H&M kampanje. Vidi se da je komičar... Rubrika Moda Moda

Kardashian (43) i Barker (46) zaručili su se u listopadu 2021. na plaži u Montecitu u Kaliforniji. Par je hodao manje od godinu dana kada je roker zaprosio Kourtney. Bubnjar se tom prilikom posebno potrudio te je dio plaže bio ukrašen crvenim ružama i svijećama, a nakon zaruka uslijedila je obiteljska večera. Također, već se duže nagađa kako par očekuje prinovu, svoje prvo zajedničko dijete, a Kourtney je iskreno priznala kako idu na umjetnu oplodnju jer ne mogu to učiniti prirodnim putem.

Photo: Instagram@kourtneykardash
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Nisu par