Stars

Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se nabrzaka, u kapelici u Las Vegasu. Vjenčao ih je Elvis

  • Najstarija sestra Kardashian, Kourtney udala se za svog dečka Travisa Barkera
  • Par se vjenčao u Las Vegasu početkom tjedna, nakon dodjele Grammyja
  • No, dok jednoj sestri Kardashian na ljubavnom planu cvjetaju ruže, druga sestra, Kim ima dramu. Iako je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom, problemi s bivšim suprugom, reperom Kanye Westom se nastavljaju

Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se u Las Vegasu, prenijeli su svi svjetski mediji. Nakon zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Grammy u Las Vegasu, par se odlučio vjenčati u One Love Wedding Chapel.
Privatna ceremonija vjenčanja održana je u 1.45 u ponedjeljak, a Kourtney i Travis navodno su nosili iste outfite kao i na dodjeli Grammyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Je Wanda (@jewanda)

“Nisam znao tko je dok se nisu zaustavili ispred ulaza. Radim 0-24, ali željeli su biti sigurni da sam još tamo. Platili su i zatražili lik Elvisa Presleyja, što je bilo obavezno. Nazvao sam ih pet minuta kasnije i rekao da sam pronašao Elvisa i odmah su došli”, rekao je vlasnik One Love Wedding Chapel, Marty Frierson za časopis People.

Ceremonija je kaže vlasnik, trajala oko 30 minuta. “Došli su, vjenčali se, bacilli buket na parkingu i plesali na Elvisa. Pokazali su mnogo ljubavi i dobro se zabavili”.

Možda vas zanima Kanye West je "izbačen" s Instagrama zbog govora mržnje, maltretiranja i uznemiravanja Kim Rubrika Stars Stars

Travis i Kourtney u vezi su od početka 2021., a zaručili su se u Montecitu u Kaliforniji u listopadu prošle godine. Prije početka veze Kourtney i Travis godinama su bili dobri prijatelji prije nego što je to preraslo u ljubav. Svoju vezu službeno su potvrdili na Instagramu u veljači prošle godine. Travis je njenoj obitelji rekao da ju planira zaprositi, no svi su to držali u tajnosti kako bi se Kourtney iznenadila.

Kourtney iz veze sa Scottom Disickom ima troje djece, Masona, Penelope i Reigna, dok Travis ima dvoje djece, Landona i Alabamu s bivšom suprugom Shannom Moakler. Kourtney i Travis otvoreno su priznali kako bi voljeli imati i još zajedničke djece.

No, dok jednoj sestri Kardashian na ljubavnom planu cvjetaju ruže, druga sestra, Kim, iako je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom, ima problema s bivšim suprugom, reperom Kanye Westom.

Kanye otvoreno izražava nezadovoljstvo zbog Kimine nove veze te je u nekoliko navrata na društvenim mrežama vrijeđao Petea Davidsona i prijetio mu. Zbog svojih je postupaka dobio i zabranu nastupa na dodjeli Grammyja, a nagađa se kako je njegov izostanak s liste izvođača povezan i sa svađom s ovogodišnjim voditeljem dodjele, Trevorom Noahom.

Nakon propuštanja Grammyja, Kanye je objavio kako otkazuje i nastup na festivalu Coachelli, gdje je trebao biti jedna od glavnih zvijezda. Budući da se nekoliko dana nije pojavljivao u javnosti, niti objavljivao na društvenim mrežama, neki mediji pisali su kako se uputio na liječenje, no nakon objave o otkazivanju nastupa na Coachelli, viđen je u Los Angelesu s članovima svojeg tima.

Možda vas zanima 8 puta kad je obitelj Kardashian iskoristila skandal za vlastitu promociju Rubrika Stars Stars
 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0