Stars

Stvarno je frajer nad frajerima: Chuck Norris ostavio karijeru da bi brinuo o bolesnoj ženi

  • Legenda akcijskih filmova i serijala (i viceva o samom sebi) Chuck Norris imao je zavidnu karijeru 80-ih i 90-ih 
  • Međutim, glumac se povukao iz svijeta filma zbog bolesti svoje supruge Gene i zadnjih 10-ak godina se usredotočio na njeno zdravlje
  • "Cijeli moj život trenutno je posvećen tome da je zadržim na životu" kaže Chuck koji je podnio desetke tužbi protiv farmaceutske industrije"

Chuck Norris jedno je od najpoznatijih imena u Hollywoodu. Lista akcijskih filmova u kojima je glumio je toliko velika da je Chuck postao sinonim za najjačeg čovjeka na svijetu te je postao glavni meme i lik u vicevima čitavog jednog desetljeća, ako ne i duže. Njegovo zlatno doba u karijeri protezalo se od ranih 80-ih do kasnih 90-ih, a onda je samo nestao. 

 | Autor:

Odbacio je karijeru kako bi brinuo o bolesnoj ženi

Razlog zbog kojeg se Chuck Norris povukao iz filmske industrije privatne je naravi i vezan je uz njegovu suprugu, bivšu manekenku i model, Gene O'Kelly. Kada se razbolila, glumac je odlučio prekinuti karijeru i brinuti se o njoj te se posvetiti supruzinom ozdravljenju. Čini se kako je Chuck ne samo najveći akcijski junak svih vremena, već i jednako velik suprug. 

Par se upoznao 1997., a vjenčali su se 1998. te su danas u braku 24 godine - što čini jedan od dugovječnijih holivudskih brakova i parova uopće. I jedan i drugi iza sebe imaju jedan brak i djecu, a zajedno su roditelji dvoje blizanaca koji danas imaju 20 godina. 

Genino se zdravlje počelo pogoršavati 2013. godine. Naime, bivša manekenka imala je reumatoidni artritis, a tijekom jedne od seansi liječenja dijagnosticirana joj je bolest taloženja gadolinija. Bolest je uzrokovana injekcijama koje  je primila prije magnetske rezonance koje su dovele do osjećaja peckanja po cijelom tijelu i bolovima u živcima i bubrezima.

Možda vas zanima Zvijezde koje su otvoreno progovorile o svojim teškim dijagnozama Rubrika Stars Stars

U jednom intervjuu Gene je ispričala: “Nekoliko sati nakon prvog uboda osjećala sam se kao da mi je cijelo tijelo u plamenu – kao da je kiselina prošla kroz njega. Pečenje je isprva bilo izolirano, ali se samo nastavilo širiti... Samo sam ležala u krevetu na IV pet mjeseci i morala sam imati 24-satnu njegu. Chuck je spavao pored mene na kauču i nikad nije otišao. Molila sam se da preživim da odgajam svoju djecu.”

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Chuck Norris potrošio je više od 2 milijuna dolara na liječenje svoje supruge nakon magnetne rezonance. Napustio je karijeru i sada radi na podizanju svijesti o štetnim učincima gadolinija. Gena se sada liječi matičnim stanicama. I ona i Chuck su podnijeli  desetke tužbi protiv farmaceutske industrije koja ne daju dovoljno informacija o tim MRI IV injekcijama.

“Odustao sam od svoje filmske karijere da bih se usredotočio na Genu, cijeli moj život trenutno je u tome da je zadržim na životu. Vjerujem da je ovo pitanje jako važno," kazao je glumac.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0