Stars

Strani mediji Izabel Kovačić prozvali "hrvatskom Shakirom", no što im je zapravo zajedničko?

  • Izabel Kovačić, supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, u stranim je medijima prozvana "hrvatskom Shakirom"
  • Sličnost između mlade poduzetnice  i uspješne kolumbijske pjevačice temelji se na fizičkom izgledu i činjenici da su obje supruge nogometaša
  • Premda teorijama o dvojnicama djeluje nategnuto, ove ljepotice uspješno odolijevaju stereotipima

Izabel Kovačić već neko vrijeme slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a neizostavno je ime na svjetskim listama najljepših žena nogometaša. U stranim medijima nerijetko je uspoređivana sa slavnom kolumbijskom pjevačicom Shakirom. Priču o "hrvatskoj Shakiri" započeo je britanski tabloid The Sun kad je prošlog kolovoza donio priču Izabel koja je predstavljena kao mlada i uspješna poduzetnica. Baš kao i njezinog supruga Matea, njezina popularnost sve više raste pa ju je tako pod naslovom "Upoznajte hrvatsku Shakiru" odlučila svojim korisnicima predstaviti i fotoagencija Profimedia.

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara

 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Kako je Izabel postala Shakira

No, kako je Izabel postala hrvatska Shakira? Prema stranim medijima, usporedba je proizašla iz dvije činjenice - oboje su prekrasne žene kovrčave plave kose te supruge nogometaša. Moramo priznati da nam ova usporedba djeluje nategnuto. Shakira je mnogo više od "supruge nogometaša" i uspješnu je pjevačku karijeru sagradila puno prije nego je upoznala španjolskog reprezentativca Geralda Piquea. Ova džepna Venera pršti seksepilom i zavodljivošću te je godinama na listama najatraktivnijih pjevačica.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

S druge strane, vitka i visoka Izabel svojim je stavom i modnim odabirima bliža pariškom šiku i eleganciji. Javnosti je prvenstveno postala poznata kao djevojka, a potom i supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića s kojim ju ljubav veže od srednjoškolskih dana. No, ova 25-godišnjakinja svoju karijeru nije postavila po strani već je vlasnica branda odjeće za djecu Lunilou te kreatorica linije preparativne kozmetike.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

Netipične žene nogometaša

Premda su Izabel i Shakiru strani mediji povezali prvenstveno prema fizičkom izgledu, one su izvrsni primjeri netipičnih supruga nogometaša koje odskaču od uvriježenog stereotipa o ženama nogometaša koje žive lagodnim životom i troše tuđi novac. Uz iskazivanje velike podrške svojim supruzima, obje su nastavile graditi vlastitu karijeru. Što ti misliš o ovoj usporedbi?

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0