Stars

Što to Johnny Depp radi u Beogradu?

Glumac je tražio da njegov dolazak i boravak tamo budu u strogoj tajnosti i bit će zaštićen poput visokih dužnosnika...

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca trenutno boravi u našem susjedstvu - u Beogradu. No, ni sami Beograđani nemaju priliku vidjeti sresti se licem u lice s Johnnyjem Deppom. Kako pišu srpski mediji, 55-godišnji glumac je tražio da njegov dolazak ostane u strogoj tajnosti. Ipak, dolazak takve zvijezde nije mogao ostati neprimijećen.

Možda vas zanima Internet obožava ovog duhovitog tipa - ubacuje se na sve slike slavne manekenke Rubrika Stars Stars

 

Poznat je i razlog njegovog boravka u Beogradu. Sljedeći mjesec počet će snimati film "Minamata" u režiji Andrewa Levitasa. Direktor kuće "Work in progress" Aleksandar Tadić ranije je izjavio kako će snimanje trajati sedam tjedana, a jedan tjedan glumačka će ekipa snimati u Crnoj Gori. 

"Uvjet za snimanje filma u Srbiji bio je da se detalji o Deppovom dolasku i svi podaci o snimanju filma drže u strogoj tajnosti. Johnny je surovi profesionalac i ne voli da ga išta ometa tijekom rada. Svi su potpisali ugovor o strogom čuvanju informacija, tako da će holivudska zvijezda u Srbiji biti zaštićena poput visokih dužnosnika," rekao je izvor blizak Deppu za srpske medije. 
 

Johnny Depp smješten je u luksuznom penthouseu jednog od najglamuroznijih hotela, a jedan izvor otkrio je za "Blic" da ima i poseban ulaz"Penthouse u kojem Depp boravi dok je u Beogradu ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak s prelijepim pogledom na centar Beograda i čak tri kupatila. Osoblje hotela nema nikakav kontakt s njim i neće smjeti ući u njegov apartman dok on bude boravio u njemu. Doveo je svoje ljude za poslugu i pripremu hrane."

Možda vas zanima Je li moguće da posuđe peremo totalno pogrešno Rubrika Life&style Life&style

Depp u filmu tumači Eugenea Smitha, slavnog ratnog fotografa, koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata. Snimanje filma počelo je upravo u Japanu, a nastavlja se u Srbiji. Radnja filma "Minamata" bavi se Smithovim radom u magazinu "Life", za koji je počeo raditi nakon Drugog svjetskog rata. Redatelj filma je Andrew Levitas, a film je temeljen na zajedničkoj knjizi Aileen Mioko Smith i Eugenea Smitha u adaptaciji Davida K. Kesslera.

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0