Stars

Što kažeš, jesu li ovo najpoželjniji hrvatski neženje?

Šuška se kako je jedan od naših najpoznatijih (i najzgodnijih) kuhara ponovno solo zbog čega je odmah dospio na naš popis najpoželjnijih hrvatskih neženja...

Da, Ivan Pažanin je ponovno slobodan! Nakon nekoliko godina veze, razišao se sa svojom djevojkom Andreom Koprčinom. Razlozi prekida nisu još poznati, no jedno je sigurno - omiljeni hrvatski kuhar ponovno je na "tržištu". Prisjetile smo se i još nekoliko dragih nam hrvatskih neženja koji plijene veliku pozornost svojim dobrim izgledom. I ne možemo se ne pitati - Zašto su ti frajeri još uvijek sami?

Možda vas zanima On je proglašen najpoželjnijim neženjom na svijetu - upoznaj ga! Rubrika Stars Stars

U nastavku donosimo popis najpoželjnijih hrvatskih neženja:

Ivan Pažanin

Nekako je logično da našu listu započnemo upravo s najsvježijim neženjom, Ivanom Pažaninom. Vjerujemo kako će brojne njegove obožavateljice razveseliti ova vijest iako je svaki prekid, zapravo, tužna vijest. Ivan je hrvatskoj javnosti postao poznat kao član žirija u televizijskom kulinarskom showu Tri, dva, jedan kuhaj! nakon čega je svojim šarmom osvojio brojne djevojke i žene. Ovaj zgodni 34-godišnjak nerijetko ističe kako ga kod djevojke najviše može privući inteligencija, a za sebe je rekao da je osoba koja voli darivati, posebice sitnice. Trenutačno je veoma posvećen poslu. Naime, prije nekoliko mjeseci u svom je rodnom Splitu otvorio restoran Štorija by Biberon sa sommelierom Rokom Bekavcem. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Janko Popović Volarić

Sigurne smo kako veliki broj djevojaka prati televizijske serije i emisije samo zbog ovog ljepotana! Na sreću svih zaljubljenica u Janka Popovića Volarića, on je još uvijek slobodan. Jednom je prilikom izjavio kako mu je kod žena bitno da nisu zle, sebične i razmažene. Markantnog 38-godišnjaka trenutno imamo priliku gledati kao člana žirija u televizijskom showu Supertalent, gdje je, usudile bismo se reći, zauzeo mjesto najblažeg člana žirija. Osim glumi, Janko je veoma posvećen roditeljstvu. Već s 18 godina je postao otac i danas ima 20-godišnjeg sina Davida. Za sebe kaže da je popustljiv otac jer sve dobro funkcionira. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Borna Ćorić

Naš mladi tenisač Borna Ćorić prije nešto manje od dvije godine prekinuo je sa splitskom manekenkom Valentinom Miletić. Nakon toga, 21-godišnjak je prestao javno govoriti o svom ljubavnom životu pa slutimo da je još uvijek slobodan. Nerijetko spominje kako je veoma povezan sa svojom mlađom sestrom Brunom i da je ona jedina koja zna sve o njemu. Također je otkrio i kako mu je seka ljubavna savjetnica i da sluša jedino nju kada je ljubav u pitanju. Drugim riječima, buduća nevjesta obitelji Ćorić treba osvojiti i brata i sestru!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ante Rebić

Ovo je zasigurno najpoželjniji neženja na našoj listi. Nakon što nam je njegova majka priznala da bi željela da se skrasi, 25-godišnji Ante Rebić je dobio brojne bračne ponude. Ipak, koliko je za sada poznato, još uvijek nije dobio onu koja ga je toliko privukla da je i prihvati. Prema tome, zgodni je nogometaš još uvijek solo i sigurne smo da je otvoren za nove ponude! S druge strane, krenulo mu je na nogometnom terenu pa je tako posljednjih nekoliko dana u dresu svog kluba Eintrachta iz Frankfurta punio nogometne mreže. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ivan Vukušić

Nije li Ivan Vukušić naš najsimpatičniji televizijski (a i radijski) voditelj? Mi jednostavno ne možemo odoljeti njegovom šarmu, a vjerujemo kako ne mogu ni brojne druge djevojke. Ni Ivan još uvijek nema djevojku ili je krije kao zmija noge, tko bi znao?! Dok se ne pojavi s nekom damom u javnosti, na našoj listi ima osigurano mjesto! Ovaj je 36-godišnji Zagrepčanin polako (ali sigurno!) gradio svoju voditeljsku karijeru i u potpunosti joj je posvećen. Kaže kako je njegov primarni posao na radiju (jer ga radi svaki dan), ali uživa i na televiziji. Osim toga, posvećen je i glazbi, ali ne u mjeri u kojoj bi želio. Bio je i član benda 18bytheroom, a njihova najpoznatija pjesma svakako je Manolo

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Sjećaš li se ovoga ljepotana iz meksičkih telenovela? Pogledaj kako danas izgleda! Rubrika Stars Stars

Hrvoje Šalković

Nakon što je prekinuo sa splitskom glumicom Anom Gruicom, zagrebački spisatelj Hrvoje Šalković povukao iz javnosti i rijetko kada ga imamo priliku vidjeti na društvenim događanjima. Nekoliko je puta Šalković uhvaćen u preslatkim trenucima sa svojim sinčićem Maratom Ivanom, što je rastopilo sve njegove obožavateljice. Koliko znamo, 45-godišnjak je još uvijek solo. Naš popularni putopisac nikada nije bio pretjerano raspoložen za javno izlaganje svojega privatnog života i uvijek je izbjegavao novinarske upite na tu temu objašnjavajući kako je javni život veoma naporan. Unatoč tome, na svojoj je Facebook stranici imao više od 170 tisuća pratitelja, ali nedavno je prepustio svoju stranicu Hrvatskom klubu putnika. Obrisao je sve svoje objave, a stranica je promijenila ime u Putnička groznica

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0