Stars

On je proglašen najpoželjnijim neženjom na svijetu - upoznaj ga!

Osim Harryjeve sestrične Kitty Spencer, na kraljevskom vjenčanju u svibnju svima je za oko zapeo i njezin mlađi brat Louis Spencer. Visoki naočiti momak s bradom u fraku koji mu je pristajao kao saliven vodio je pod ruku mamu – ne samo zgodan nego i pažljiv! - i očito se svima tako svidio da je proglašen najpoželjnijim neženjom na svijetu

Mladi gospodin punim se imenom zove Louis Frederick John Spencer, vikont od Althorpa, bratić je Harryja i Williama, a rođen je 14. ožujka 1994. i to u bolnici St. Mary u Londonu, istoj onoj u kojoj je Kate rodila troje djece.
Otac mu je lord Charles Spencer, brat pokojne princeze Diane, a majka Victoria Lockwood, bivša manekenka za koju je Ralph Lauren jednom rekao da je najljepša djevojka na svijetu – dakle, nenadmašno genetsko nasljeđe s obje strane što se izgleda tiče. 

Premda su sestre Kitty, Eliza i Amelia starije od njega, Louis će naslijediti titulu lorda i obiteljsko imanje Althorp od 5300 hektara, jer po engleskom zakonu sve ide prvorođenom sinu. No, Kitty se ne buni, naprotiv; izjavila je kako joj je drago da će imanje pripasti Louisu jer će tako ostati u obitelji pod istim prezimenom.
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Na Harryjevo i Meghanino vjenčanje je došao kao pratnja mami Victoriji i sestrama Kitty i Elizi

 

Nakon što su mu se roditelji rastali, otac se još dva puta ženio pa Louis ima mlađeg brata Edmunda (14) i sestru Laru (12), kojima je mama Charlesova druga žena Caroline, te šestogodišnju sestru Charlotte Dianu, čija mama Karen je još u braku s Charlesom.

 | Autor: Instagram Instagram Sa sestrom Amelijom i prijateljima na ljetovanju u južnoj Francuskoj

Gdje je bio dosad?

Kao i starije sestre, Louis je veći dio djetinjstva proveo u Južnoj Africi, kamo je otac odveo obitelj, dijelom zato da djecu zaštiti od medija koji su ih proganjali baš kao i njihovu tetu Dianu, dijelom da pokuša spasiti brak (to mu baš nije uspjelo, uglavnom zato što je varao ženu). 
Louis trenutačno studira na Sveučilištu u Edinburghu i, za razliku od Kitty koja se ne skida s Instagrama, nije prisutan na društvenim mrežama. No dobro, malo ipak je: kad je u ožujku 2015. bio na koncertu Nicki Minaj, koju navodno i on i Kitty obožavaju, reperica se slikala s Louisom iza bine i objavila sliku na Instagramu, uz potpis: «Pogledajte našu vjenčanu fotku ...hahahaha ... ne zbilja, bila mi je čast što ste došli!»
Kao što vidiš, nisi ga prva zapazila.

 

Imaš li šanse?

Koliko znamo, Louis nije u vezi, što znači da ima nade. A kako bi se u plemićkim krugovima osjećala kao riba u vodi, evo ti kratki tečaj iz titula: Louis je sad vikont, a kad naslijedi oca, postat će lord, što je samo malo niže od vojvode (to su Harry i William). Njegova supruga će biti grofica ili, ako ti se to više sviđa, kontesa. 

 | Autor: Instagram Instagram Druženje s prijateljima

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0