Stars

Stigao je i novi trailer o seriji Meghan i Harryja, ovih 7 ključnih stvari već možemo iščitati iz dosad viđenog

  • Samo tri dana uoči izlaska Netflixovog dokumentarca o Harryju i Meghan, svjetlo dana je ugledao još jedan trailer koji najavljuje seriju
  • Iako je u oba fokus na odmetnutom paru, poprilično je pozornosti posvećeno i ostatku kraljevske obitelji, a posebice Williamu i Kate
  • Traileri za jedno od najiščekivanijih štiva koje je Netflix ikada napravio otkrili su nam nekoliko zanimljivosti

Netflix je prije nekoliko dana objavio prvi, a jutros i drugi trailer za dokumentarnu seriju princa Harryja i vojvotkinje Meghan, a iz njih smo uspjeli iščitati nekoliko zanimljivosti. "Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata", kaže princ Harry odmah na početkuprvog trailera za ovo zanimljivo štivo koje će svjetlo dana ugledati 8. prosinca, a u kojem će svi znatiželjnici i obožavatelji kraljevske obitelji, upravo zahvaljujući Harryju i Meghan, imati priliku vidjeti što se točno događalo i još uvijek se događa iza spomenutih zatvorenih vrata. Naravno, verziju odbjeglog para. A dok čekamo jedan od najiščekivanijih dokumentaraca u povijesti Netflixa, evo što smo dosad uspjeli primijetiti iz objavljenih trailera!

Kraljevska će obitelj, malo je reći, biti ozbiljno uzdrmana optužbama

Novih 60 sekundi trailera nam prikazuje vrlo jasne implikacije Harryja i Meghan da je kraljevska obitelj puno puta sama medijima plasirala neke (dez)informacije kako bi se zaštitilo neke druge članove obitelji, ali i samu obitelj, a učestalo korištenje naslovnica i snimaka na kojima se vidi princeza Diana između redaka bi se moglo pročitati i kao njihov stav da je obitelj možda kriva i za puno više toga nego što mnogi misle. Doduše, dio javnosti vjeruje da je kraljevska obitelj bila upletena u smrt princeze Diane, no ovakve teorije uglavnom završavaju okićene etiketom teorije zavjere. Ono što je svakako najintrigantnije je Harryjeva izjava: "I was terrified. I didn't want history to repeat itself."

Puca se iz svih oružja

Ako postoji nešto na što je javnost slaba, onda su to suze, a toga je bila svjesna i Meghan koja se nije ustručavala upotrijebiti ovo, najsnažnije oružje pa ju tako u novom traileru imamo prilike vidjeti sa suzama u očima u dva navrata, a čini nam se da bi toga u dokumentarcu moglo biti još.

Dobar tajming - za potkopavanje Williama i Kate

Datum izlaska prvog trailera za dokumentarac teško da je mogao biti pametnije odabran. Princ William i Catherine, princeza od Walesa, bili su na trodnevnom putovanju u SAD-u, a što je prilika koja bi uvijek bila maksimalno medijski popraćena i koja bi rezultirala obiljem ispoliranih fotografija kraljevske obitelji. No, s objavom spomenutih trailera, posjet Williama i Kate Americi nekako je uspio pasti u drugi plan. Dapače, onaj prvi izazvao je burne reakcije na goste iz Britanije, ponovno se počelo pričati o rasizmu u kraljevskoj obitelji, a bili su i izviždani tijekom košarkaške utakmice u Bostonu između Celticsa i Miami Heata. 

Meghan Markle i princ Harry Netflix Možda vas zanima Meghan plače, Harry nemoćno spušta glavu: Objavljen je trailer za Netflixovu seriju o slavnom paru Rubrika Stars Stars

Teško da se neke stvari događaju slučajno i puno je vjerojatnije da je ovaj potez dobro isplaniran budući se više od pola godine znalo da će William i Kate prisustvovati dodjeli nagrada 'Earthshot' koja je održana 2. prosinca 2022.

Vrlo autentične privatne snimke vrlo normalnog para

Princ Harry i vojvotkinja Meghan pružili su nam uvid u svoje živote kao nikada prije. Dijele se mnoge do sada neviđene fotografije na kojima su poznati supružnici snimljeni u intimnim trenucima, kao i njihovi selfieji, a iz njih je postala jasna jedna stvar: njih dvoje su istinski zaljubljeni i vrlo bliski, a to su i željeli podijeliti s ostatkom svijeta. Naravno, ostaje pitanje koliko su istinski i autentični ovi trenuci jer naravno, nije isto kada se snima nekoga tko ne zna da je sniman i kada je par kojeg se snima svjestan svega, no svakako ćemo još bolje moći procijeniti njihov odnos kada dokumentarac napokon izađe.

Kate je zapravo zla vještica

Iako je ovo dokumentarac koji se prvenstveno bavi Harryjem i Meghan, i više je no jasno da je poprilično pažnje dano i Williamu i Kate. Od mnoštva snimaka koje su se mogle koristiti u traileru, odabrana je fotografija na kojoj lica Williama, Kate, Harryja i Meghan nisu mogla biti zlokobnija. Slika je to snimljena u Westminsterskoj opatiji 11. ožujka 2019. u Londonu, a glavni fokus je upravo na princezi od Walesa i njezinom hladnom i ogorčenom izrazu lica. Meghan je u više navrata u prošlosti govorila protiv svoje šogorice, a u intervjuu za 'Oprah' otkrila je i da ju je Kate čak rasplakala nedugo prije vjenčanja s princem Harryjem. Ne možemo se ne zapitati što će se još otkriti o budućoj britanskoj kraljici.

Princ Harry zna svirati gitaru

Princa Harryja može se vidjeti kako sjedi na travnjaku prebirući po žicama kako bi svojoj dragoj odsvirao pjesmu. Bivša glumica mu se  pritom nježno smiješi. Scene su to normalnog para koji jednostavno uživa u zajedničkom vremenu i kojima nam Meghan i Harry žele prikazati svoju bezbrižnu privatnu stranu koju žive daleko od znatiželjnih fotografa.

Možda vas zanima Ovo su striktna pravila koja su si princ Harry i Meghan Markle postavili u odgoju djece Rubrika Stars Stars

Mediji su zlo

Kad smo već kod znatiželjnih fotografa, trailer također pokazuje i kako novine idu u tisak i kako Harryja i Meghan fotografi fotografiraju s ogromnim objektivima, a poruka je i više nego jasna: ovo dvoje supružnika više nema nimalo privatnosti, a paparazziji ih neprestano napadaju kako bi uhvatili i prodali novinama svaki mogući trenutak između njih dvoje. Oboje su u intervjuu za 'Oprah' oštro kritizirali  medije u Velikoj Britaniji i požalili se da ne poštuju njihovu privatnost, no pitanje koje se nameće samo po sebi je zašto se neprestano penju na pozornicu ako toliko žude za privatnošću. Ne samo da su potpisali ugovor s Netflixom, Spotifyjem i Penguin Random Houseom, već će i princ Harry uskoro objaviti svoje memoare. Pravu istinu, dakako, znaju samo njih dvoje, no jedno je sigurno - priča o tome kako žele živjeti daleko od očiju javnosti i nije baš uvjerljiva.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0