Stars
Meghan Markle i princ Harry Netflix

Meghan plače, Harry nemoćno spušta glavu: Objavljen je trailer za Netflixovu seriju o slavnom paru

  • Princ Harry i Meghan Markle u sklopu svojeg dugogodišnjeg ugovora s Netflixom uskoro će predstaviti dokumentarnu serija s dosad neviđenim detaljima i fotografijama njihovog privatnog života
  • Od samih početaka veze, do vjenčanja, izlaska iz kraljevske obitelji i rođenja djece, u šest epizoda dokumentarne serije Harry i Meghan ispričat će svoju stranu priče
  • Prvi trailer je izašao, a dokumentarna serija bi s prikazivanjem trebala započeti već sljedeći tjedan

Gotovo tri godine nakon odstupanja od kraljevskih dužnosti, princ Harry i Meghan Markle otkrit će dosad neispričane detalje iz svog života u novoj dokumentarnoj seriji u suradnji sa streaming platformom Netflix. Ovaj dokumentarac samo je jedan u nizu od projekata kojima se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutno bave, uključujući nadolazeće memoare princa Harryja "Spare" i Meghanin podcast "Archetypes". 

Meghan Markle i princ Harry Netflix | Autor: Netflix Netflix

Vijest o dokumentarcu nije stigla kao iznenađenje, budući da je par prije dvije godine s Netflixom potpisao dugogodišnji ugovor, koji im je dopustio da produciraju dokumentarne serije i filmove, kratke filmove i showove te naslove za djecu. 

Iako datum izlaska dokumentarca, jednostavno naslovljenog "Harry & Meghan", još nije službeno potvrđen, Page Six prenosi kako premijeru možemo očekivati 8. prosinca.

Netflix je danas objavio i službeni trailer za dokumentarnu seriju koja će se prikazivati u šest dijelova te prikazati osoban i ranjivi pogled na vezu slavnog para koja je od svojeg početka pod povećalom javnosti.

Meghan Markle i princ Harry Netflix | Autor: Netflix Netflix

Na samom početku, može se čuti nekog od producenata kako pita Harry i Meghan zašto su željeli snimiti ovaj dokumentarac, na što Meghan odgovara: "Kad su ulozi ovoliko visoki, zar nema više smisla da mi ispričamo svoju priču?"

Meghan Markle i princ Harry Netflix | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Princ Harry tražio je svoje bivše djevojke da budu dio njegovih memoara, sve su imale istu reakciju Rubrika Stars Stars

Serija će uključivati intervjue s obitelji i prijateljima koji dosad još nisu javno govorili o njihovom odnosu, kao i s povjesničarima i novinarima koji će dati svoj pregled načina na koji su mediji utjecali na vezu Harryja i Meghan.

Meghan Markle i princ Harry Netflix | Autor: Netflix Netflix

Osim najave otkrivanja dosad nepoznatih detalja, već u traileru imamo priliku vidjeti i osobne fotografije Harryja i Meghan kroz tijek njihove veze, od samih početaka. Fotografije s odmora, gdje skaču od sreće, fotografije s vjenčanja, gdje zajedno plešu te fotografije Meghan kako grli svoj trudnički trbuščić samo su neke od privatnih fotografija koje će biti prikazane. 

Meghan Markle i princ Harry Netflix | Autor: Netflix Netflix Meghan Markle i princ Harry Netflix | Autor: Netflix Netflix

Dokumentarnu seriju koju uskoro gledamo na Netflixu režirala je redateljica Liz Garbus, dobitnica Oscara i Emmyja, s izvršnim producentima Ericom Sashin, Markom Monroeom, Danom Coganom, Benom Browningom i Chanel Pysnik.

Možda vas zanima Ovo su striktna pravila koja su si princ Harry i Meghan Markle postavili u odgoju djece Rubrika Stars Stars

Photo: Netflix

Komentari 0