Stars

Sretan rođendan "starome morskom vuku" - Oliverova supruga objavila emotivnu poruku

  • Današnji 7. prosinac dan je kada je rođena legenda hrvatske glazbe - Oliver Dragojević
  • Emotivnu mu je objavu posvetila supruga Vesna, a pridružili su joj se i brojni prijatelji i obožavatelji
  • Objavila je njegovu poznatu baladu, Kad mi dođeš ti, i to verziju koju je izveo sa Stjepanom Hauserom

Na današnji bi dan, 7. prosinca, Oliver Dragojević navršio 74. godine. Supruga Vesna povodom njegovog rođendana posvetila mu je predivnu i emotivnu objavu na društvenim mrežama.

Jedan od najpoznatijih pjevača Hrvatske i regije rođen je 1947. godine u Splitu u kojem je živio posljednjih 20-ak godina života, i koji je, kao i svoj drugi dom, korčulansku Velu Luku, izuzetno volio.

"Dragi naš dida, danas, 7.12. bi navršio 74 godine. Tužni smo bez tebe. Puno te voli tvoja familija kao što si ti volio nas", napisala je njegova supruga ispod objave. 

Vesna i Oliver u braku su bili 46 godina, a uvijek je isticala kako je on na pozornici isti kao kod kuće.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Na svome je Facebooku Vesna podijelila njegovu pjesmu Kad mi dođeš ti koju je izveo sa Stjepanom Hauserom. 

Voljenom Oliveru u čast održan emotivni koncert na trajektu: "Sviramo za Olivera, njemu u čast, i svemu što nam je ostavio" Možda vas zanima Emotivni koncert na trajektu prema Veloj Luci: "Sviramo za Olivera, njemu u čast, i svemu što nam je ostavio" Rubrika Stars Stars

Mnogi su komentirali objavu prisjećajući se legende hrvatske glazbe. "Sretan rođendan! Nedostaješ svima nama koji smo voljeli tebe pjevača i još više tebe čovjeka, hvala ti za sve čarobne note", glasio je jedan od komentara.

Oliver Dragojević Možda vas zanima Tri godine od smrti velikog Olivera Dragojevića: Legendo, ti i tvoje pjesme zauvijek živite u našim srcima! Rubrika Stars Stars

"Sretan rođendan, dan kada je rođen vjerojatno najveći glazbenik na ovim prostorima", napisao je jedan od obožavatelja. "Uvijek u srcu, uvijek u pjesmi. Vrijeme ne može izblijediti ovu veličinu", dodali su drugi. Njemu u čast održat će se i koncert u crkvi u Veloj Luci.

Oliver je preminuo u 71. godini, 29. srpnja 2018. godine, nakon teške bolesti raka pluća.

 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0